Barbie 

 

Är det inte lustigt, jag hamnar ofta på golvet av någon anledning. Idag med hunden liggandes på foten. Lyckades hamna i konflikt med henne och har skällt ut henne ordentligt. Sådär att hon gick med huvudet ner i backen och svansen mellan benen, sen för att bli sams så kom hon och la sig hos mig. Barbie är väldigt väluppfostrad och vet knappt vad ett koppel är, hon behöver det liksom inte utan går alltid nära mig och springer inte fram till andra människor eller hundar om jag inte säger att det är okej. 

Idag hade jag som vanligt altandörren öppen och hon fick springa ut och in som hon ville men den här gången så kom hon inte när jag ropade. Då har hon sprungit över till grannen som sitter utomhus och käkar frukost. Inte okej! Men vi är sams nu 🙂 

// Isn’t it funny, that I always seem to end out sitting on the floor for some reason. Today with my dog using my foot as a pillow. I and her got in a conflict today, and I yelled on her big time. Like in the way she just walked with her head down and her tail between her legs, and she came lying on me to make peace again. Barbie is real mannerly, and she barley knows what a leash is because she don’t need it. She always walks next to me and she don’t run up to wait her people or other dogs unless I say it’s okey. 

Today I had the door to our patio open like usal and she can run in and out as she wants. But today she didn’t came in when I called for her. Then she had run over to the neighbors that had breakfast outside. Not okej! But we have made peace now. 🙂 //  

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..