Nocco, laundry & PT clients

Jag är sådär fruktansvärt jättetrött idag. Herregud säger jag bara, jag smyger runt i myskläder, upp och ner till tvättstugan, online PT klienter på datorn emellan och inne på min andra Nocco och så känner jag för att somna sittandes på stolen! Jag ska till läkaren imorgon och ta nya blodprover och förhoppningsvis så ökar de min medicinering igen, det tar sin lilla tid att hitta rätt dos och man ska inte öka för snabbt utan vänta ca 6 veckor emellan. Även om jag känner att jag är mer människa än innan så har jag fortfarande en hel del symptomer kvar som jag skulle vilja bli av med, bland annat denna sjukliga trötthet som jag känner. Idag beror det ju delvis på att uppe 5:45 för att träna men det är lite annan trötthet det! 

DSC_0178DSC_0186

Jag ska fixa lite till med detta och sedan ska jag byta om och ta mig in till stan för ett jobbmöte. Haha, gud vad jag inte känner för det men jag kommer förhoppningsvis igång 😀

// I am so so terribly tired today. Oh my God,, I sneak around in cozy clothes, up and down to the laundry room, online PT clients on the computer in between and Im on my second Nocco for today and still I feel like falling asleep sitting on the chair! I’m going to the doctor tomorrow and to do new blood samples and hopefully they increase my medication again, it takes a little time to find the right dose and one should not increase too quickly, it should go about 6 weeks apart from uppering your dose to to the next sample. Although I feel that I am more human than before I still have a lot of symptoms I would like to get rid of, among other things, the crazy tiredness that I feel. Today, is of course a reason also that I woke up 5:45 to work out but it is a bit different fatigue!

I’ll fix with this and then I’ll switch over and go into city for job meeting. Haha, God, I do not feel like it but I will hopefully get going 😀 //

 

  1. Oh, seems like the way they manage to treat hypothyroidism isn’t much better in Sweden than it is in Finland! Have you ever thought about switching to Armour Thyroid? Do you know what your t3 levels are? My life changed when I managed to get a prescription… I have other endocrinological problems so my hypothyroidism was really bad, the outcome was rather terrible in terms of my looks as well, lost like 3/4 of my very thick hair (I have never met anyone with hypothyroidism who’s suffered from such bad hair loss as I have 🙁 ) and gained a lot of weight…. Now I’ve lost it all and I can eat normally in terms of kcals 🙂 And I don’t have to suffer from bloating any more, thank god… Needed to go to a private clinic but those two hundred euros were worth it.  Now I just call this lovely doctor once a year, tell him my about my lab tests and he renews the prescription. My own endocrinologist always tries to pressure me into changing back to t4 meds though, haha…
    I don’t mean to sound condescending but I’m also wondering why is it that you conssume such a little amount of fat? As I’m sure you know fat is extremely important for women in order to keep the metabolism going and hormones in check but it’s even more important for a hypothyroid patient… 
    Love your blog!

  2. Hej!
    Kommenterar normalt sett inte bloggar men here it goes! Jag har själv underfunktion av sköldskörteln och ni menar förmodligen inget illa när ni frågar om hon sover ordentligt mm. Grejen med den här sjukdomen är att tröttheten är nästan oberoende av hur mycket du har sovit under natten, man blir trött ändå tyvärr. Är 22 år och har hållt på i 5 år för att få dosen inställd rätt (fortfarande inte rätt än) och det är svårt och det är ännu svårare att få utomstående att förstå frustrationen (även läkare).. Har ett antal gånger somnat sittandes, tröttheten kommer som en blixt från klar himmel. Hoppas verkligen det löser sig för dig, förstår att det är otroligt frustrerande. Kramar!

    1. Tack snälla för att du just precis sa det där. Det är jättefrustrerande när utomstående säger att jag är trött pga det ena eller det andra. Som att min kost har med saken, min träning eller hur jag sover på natten. Det är en HELT ANNAN trötthet dessutom att vara trött för att man är hungrig eller liknande än att vara trött på det sättet som hypo utrycker sig! Du vet ju själv. Hoppas att vi båda får en bra dos inställd så snart som möjligt! <3 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..