Bikram Yoga

På SATS har dem ett pass som heter Hot Mojo, vilket är motsvarigheten till Bikram Yoga. Det vill säga, yoga i 38 graders värme! Det är fuktig värmde dessutom så riktigt svettigt kan man säga! Det var första gången som jag testade detta och kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig svettats så mycket som jag gjorde under detta pass. Det var helt sjukt! Det verkligen droppade, nej det RANN svett. Jag kommer nog inte köra detta på ett bra tag igen, jag måste glömma bort hur jobbigt det var innan jag vågar ge mig på det igen tror jag… haha! 

IMG_0445PicMonkey Collage

Har ni någon erfarenhet av den här typen av yoga, vad tyckte ni om det? 😀

// SATS have this class called Hot Mojo, which is the equivalent of Bikram Yoga. Which is, yoga in the 38 degree heat! It is a ”wet heat” in addition so you get really sweaty just stepping into the room! It was the first time I tried this and I can honestly say that I have never sweated as much as I did during this session. It was insane! It really was dripping, no, it was like a waterfall of sweat. I will probably not do this again for a while, I guess I need to forget about how hard this was before I even dare to do it again… haha! 

Do you have any experience of this type of yoga, in that case what did you think of it? 😀 //
  1. Jag kör HotMojo 2 ggr i veckan och har gjort i över 3 års tid 🙂 Dock är jag en person som har väldigt svårt för att svettas och fryser jämt så jag älskar värmen 🙂

  2. Hej! Följer dig och din vän Clara på instagram och blogg. Gillar verkligen er passion till träning och undra om du tar emot klienter eller vart man ska vända sig för att få ett anpassat kost och träningsschema? Har själv tränat i alla år(handboll) men efter en tuff axelskada har jag svårt för att hitta motivationen och formen igen… Supertacksam för svar! Kramar 🙂

  3. Hej Ellen!
    Vet du vad modellen på dina tights heter? Har velat köpa dem hur länge som helst men det finns typ 10 olika modeller som ser likadan ut haha. Och har du din vanliga storlek dem?
    Kram

  4. How many times you workout in a day? Do you go to spinning class everyday? Arent you tired if you onyl eat about 1000 calories in a day? :0 Im not judging at all i just wonder how you have energy to workout so much with so low calories.. And it would be very interesting to know what you are going to do with your meals and workout when you reach your weight goal? Are you going to continue with the same? 

  5. Haha alltså, jag körde Hot MOJO i måndags, har bara kört det en enda gång för flera år sedan, men ska försöka köra det snart igen och få in lite rutin på det. Vill bli mer rörlig och uthållig, så jag tror att det är grymt då 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..