#My Calvins

Jag beställde hem den här toppen från Calvin Klein här om dagen och fick hem den idag! Haha, jag har kikat på den enda sen den kom då när alla kändisar hypade så om den. Nu några månader senare så beställde jag den dock, på tiden! ;) Och jag verkligen älskar den, hur skönt som helt att mysa runt i den här och slippa byglar och allt vad en vanlig bh erbjuder, den är ju som en sport bh i modellen fast lös då och inte svintight som en sport bh ska vara. 

DSC_0206DSC_0176DSC_0186

Jag tog storlek medium för er som funderar på den, LOVE IT!

// I ordered this top from Calvin Klein the other day and got it home today! Haha, I’ve been feeling like buying  it ever since it came  when all the celebrities hyped so much about it. Now a few months later I ordered it, however, I felt it was my turn now! 😉 And I really love it, how great is it to cuddle around in this and avoid hangers and everything a regular bra offers, it’s like a sports bra in the model but of course loose and not super tight tight like a sports bra should be.

I took size medium for those who are wondering, LOVE IT! //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..