Deo Doc breakfast

Foto: Hanna Söderberg 

HPE5GP31e54Zc-p2_nBzpMoWKy-GnvCVhQ91qocTnls,G047dzZdTH0HEDBNFA_fryk3Vivsj2OIcEuLUnXruCojry8QwPij08Jybugd9GVU3rIVo9B1mq5zdIPRJn9ZcU,PX5xLkSWG6fbViy4or_5C5JFuxWhsVip2-X2s2P3cIQ,qQCScElYL6a-mJ4-ykiSSRoMBgjEV83LOdbkTK3ljdMoW8Zbpwg5JjPqerqY2qUJ5nE9ZLJRm6b4p7wG17ChhM,BMw2d5qZnTJdk8TqHUBkwRfGveI1KlF3Ra_xnRebZgg__-mC3j0WdyDRWGWikZd61OIPKBbiEOOhph1KakEhbI,mpp0N3Pr-BWNytmlxoBepCT3Y9DBjn9t-6hdD-NbYkomiDoz4jcd44o9Yr0YD1IUaupEoPwqC-lJHUPcsrcS50,md50pfIHgav5pFtLFxuwzd7pftuK5Di3J2hrADqLDJ4,llw-S8SQZ2_HlU_BVObXb6m-3Lp8WSj3zta_AlZUcYcTs_eCLa_YTKfoSg4jOvQodsY4qDF2c6-ADMHjbxTLyQ,UIgkzfIyhFa_fQjXg_WKoKkIPWcANXHKOnd5EC3r-BY0vISBxgjTrC32zoEhIJfQ6x5Y7nLur883YgctANf7iQ,QpKx_LvtvX5Ao-Relsd-9G-5E40M94rvM_c9eRykrx0,wEgZbni0SPKVFobixkdMkeMhzXmNcpgW8U-sSCM3RnUFotoHannaSoderberg_109-1024x726msmv12-Re_-58wSE4ItOKH9kooonsqpdtaoHEJr09TU,AVp5WdEeVc1Gq7pps9g5ayTss5xkDpf1LYQ1mm6Yj9I

Jag var bjuden på ett jättefint event igår, min vän Sarah arangerade det och jag är så stolt över henne! Jag blev upphämtad med taxi hemma hos mig på morgonen då det var en pressfrukost så att man inte behövde gå upp allt för tidigt, fint! Det var på Pontus Frithiofs resturang Atelier 23 som låg på 23e våningen i en skyskrapa! Jag tror aldrig att jag har varit på en våning så högt upp innan, det var verkligen jättefint med utsikt över hela Stockholm! 

Det var ett event som Sarah då arrangerade tillsammans med Deo Doc, grundarna höll en liten presentation och så bjöds det på frukost samt tårta! Vilken morgon 😀 Jag har aldrig hört om något liknande med Deo Doc är en deoderant för de intima delarna, finns både för kvinnor och för män. Det är samma svettkörtlar mellan benen så som vi har under armarna så det fingerar precis som en vanlig deo, man ska alltstå ha den där hårsäckarna sitter helt enkelt! Jag har inte hunnit prova själv men av de som hade gjort det så verkar det som att detta har blivit en självklar del av deras vardag. Det är väl alltid trevligt att dofta extra gott liksom antar jag! haha 😉 

// I was invited to a very nice event yesterday, my friend Sarah was the one to arange it and I’m so proud of her! I was picked up by taxi at my house in the morning wwho drove me to Pontus Frithiof resturant Atelier 23, which was on the 23rd floor of a skyscraper! I do not think I’ve been on one floor so high up before, it was very pretty with views over Stockholm!

It was an event that Sarah  arranged with Deo Doc, the founders held a small presentation and we got breakfast and cake! What a morning 😀 I’ve never heard of anything like Deo Doc before, it is a deodorant for intimate parts, available both for women and for men. It is the same sweat glands between your legs as it is under your armpits so it just like a regular deoderant, you should put it where we have hair follicles simply! I have not had time to try it myself but of those who had done, it seems that this has become a natural part of their everyday lives. Its always nice to smell extra good as well I guess! haha 😉 //
  1. Hej Ellen!
    I ich med att jag följer dig på snapchat ser jag att du ofta går kvälls promenader/powerwalks. Min fråga är då, är det bra att göra detta? ”Bra” är ett vagt begrepp, men är det bra för viktnedgång?
    Gör du detta för att du tycker det är skönt eller är det i träningssyfte?

    Kramar

  2. Jag har sett den på någon blogg i våras och det är ju väldigt smart faktisk. Man ska ju inte tvätta intima ställen med vanligtvål men alla intim-tvålar är ju oparfymerade och då är ju detta toppen! Mysigt med pressfrukost, har aldrig varit på en men skulle gärna vilja det 🙂
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..