Light colored pants

Såhär ser jag ut idag. Jag brukar vanligtvis alltid, alltså verkligen alltid ha på mig svarta byxor. Men idag så gick jag mot mina egna principer och vågade mig på att köra på ljusa. Jag vet inte varför men jag trivs helt enkelt bättre i svart så jag har radat upp med flera exakt likadana byxor så kör jag på samma svarta varje dag, fast olika då så att man hinner tvätta. Dessa ljusa har jag haft sen i somras men har väl bara använt dem 1 eller 2 gånger, men idag så… ;) Jesper sa alltid att jag skulle köra på ljusa jeans för att man ser benen bättre då, haha jag går emot. SVART! Men det kanske är en vanesak det där, jag ska iväg på en utbildning ikväll och då tänker jag minsann byta till svart men en halv dag stod jag ut i alla fall… hehe

DSC_0113
DSC_0148
DSC_0153
DSC_0156
IMG_0566
DSC_0284
DSC_0301

// So, this is my look today. I usually always, like really always wear my black pants. But today I went against my own principles and dared to go for light pants. I do not know why but I feel more comfortable simply in black so I have lined up with many identical pants so I use the same black every day, though different time so that I have time to wash. These bright ones, I have had since last summer but have probably only used them once or twice, but today so… 😉 Jesper always said that I should use light-colored jeans for ensuring that you can see the shape of the legs better then, haha I like BLACK! But perhaps you get used to wear a specific kind of color, I’m going on a education tonight and then I think that I certainly will change to black but I made the light once half a day… hehe //

    1. Hej! Jag har alltid freddy på mig faktiskt. Tycker att det är skönast då jag inte lyckats hitta ett par riktiga jeans som passar rätt både i midjan och runt låren då mina lår och midja inte riktigt är symmetriska så att säga… Antingen är det FÖR tight runt benen och bra i midjan eller så är det bra på benen men jag måste ha skärp. Så freddy tightsen som ser ut som jeans är bästa tycker jag. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..