Fredags vlogg #2

[youtube width=”853″ height=”480″]https://www.youtube.com/watch?v=V_j97k8kuMI[/youtube]

Här kommer den andra och sista videon i mitt samarbete med Skånemejerier. Detta är produkter som jag ändå använder varje dag så att jag känner verkligen att jag kan rekommendera dessa till er. Kvargen särskilt, det är den jag främst brukar äta. 🙂 Jag ska som sagt äntligen få komma igång med träningen och kosten nu, ska bli så skönt. Spännande!!

För mer info kring Skånemejeriers nya produkter: http://www.skanemejerier.se/sv/Traning-och-halsa/

Hoppas att ni gillar den här videon också, if so så gör jag en ny tills nästa fredag igen. 😀

  1. Åwh, tråkigt att det är advertisement för mejeriprodukter, i tider när de måste dras ner på. Min världssyn har ändrats för mycket för att stå ut tror jag.
    Men jag har följt din blogg i flera flera år, och besökte bloggen 1-2 ggr om dagen, och är så glad att du är där du är. Jag hoppas att du når dina mål och att du och alla dina nära kommer må toppen.
    Men jag drar vidare permanent nu, men tror att 10 nya folk kommer ersätta mig ändå.
    Ta hand om dig! 🙂

  2. Hej! Följt dig länge på både Instagram och din blogg och måste bara buga och bocka, du är grym! Du har kommit så himla långt 🙂 fixar det mesta du tar dig an och verkar vara en supertrevlig tjej med! Ha det fint och fortsätt kämpa på som du gör! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..