Nocco booth

Hur mysig är inte vår monter på fitnessfestivalen? :D Det är ju mest fitness montrar, såklart eftersom att det är fitness vi snackar om här. MEN hos Nocco har vi ställt upp så att man kan sitta och mys-snacka på plädar, julgranen står på plats och en liten foto scen så att vi kan ta snygga bilder!

PB272124
PB272128
PB272126
PB272121
PB272119
P1012115

Dessa bilder är från igår. Det var en del människor där men jag räknar med att det kommer blir mycket mer idag eftersom att det är lördag. Ska bli så kul, jag hoppas att jag får träffa några av er där 😀

Ni som kom och tog bilder med mig igår, ni får gärna skicka dem till mig på mail fitspooration@hotmail.se 

// How cozy is our booth at the fitness festival? 😀 It is most fitness inspired booths, of course, because it’s fitness we’re talking about here. But at Nocco, we have set up so that you can sit and snuggle, the Christmas tree stands in place and we have a scene were we can take great pictures with you guys! 

These photos are from yesterday. There were some people there but I expect that it will become a lot more today because it is Saturday. It will be so much fun, I hope I get to meet some of you there 😀

Those of you who came and took pictures with me yesterday, you are welcome to send them to me by mail fitspooration@hotmail.se //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..