Mud mask

Avavible

PB282148
PB282159

Så här började jag min morgon. Jag har på mig en mudmask samtidig som jag sitter och skriver detta inlägget. Jag har fått frågan ett antal gånger om hur jag sköter min hud, detta är en produkt som jag kör på. Cirka 2 gånger i veckan, den på riktigt drar ut porerna, ni ser bilden där på näsan.. hehe

Hur som helst, idag är det den tredje och sista dagen på fitness festivalen. Jag kommer att vara där mellan 12-14 om ni vill komma förbi och säga hej. Igår var det massor av er som kom och hälsade, så himla kul! Ni har gjort min helg extra extra bra. Nu kör vi sista dagen och avslutar på topp 😀

// So this is how I started my morning. I am wearing a mudmask while Im sitting in bed and writing this post. I have been asked several times about how I take care of my skin, this is a product that is one of my absolut favorites. I use it about 2 times a week, it really helps to get out your pores, you see the picture there on the nose .. hehe

Anyway, today is the third and final day at the fitness festival. I will be there between 12-14 if you want to come by and say hello. Yesterday there was a lot of you who came by, so much fun! You have made my weekend extra extra great. Now, lets make this a kick ass day and finish on top 😀 //

  1. Hej! Du är min största förebild inom fitness och du är bara helt underbar. Har hört mycket bra om den masken och funderar prova den men hur länge räcker en flaska/burk på ett ungefär? 🙂
    Kram <3

    1. Tack fina du <3 Masken räcker i cirka 3 månader om du använder masken 3 ggr i veckan. 😀 så den är ganska dryg, man får mycket för pengarna helt klart.
      kram

  2. Hej underbara Ellen! Så fin är du! Har en fråga, när du tar på masken, använder du händerna då eller har du en pensel som du smetar på? Kram! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..