Back at it

Idag var jag äntligen på gymmet igen! Det är sjukt va skönt det var att få gå dit, bara andas in atmosfären och göra min grej. Eller jag gjorde inget särskilt av den här sessionen utan jag ville bara känna på vikterna lite. Så jag körde en benövning, en för triceps, en för biceps, en för rygg etc. Även om det inte var ett hårt pass på något vis så lär jag ha träningsvärk imorgon, min kropp har trots allt inte behövt anstränga sig särskilt nu på 7 veckor. Men det var kul, det känns bra att vara tillbaka.

IMG_0621_2
IMG_0622_2
IMG_0623_2
IMG_0619
IMG_0618
IMG_0617
IMG_0616

Knäböj x 5 set upp till 80kg

Hantel curls x 4 set upp till 16kg

Triceps pushdown med stång x 4 set upp till 40kg

Latsdrag x 5 set upp till 70kg

// Today I was finally at the gym again! It is crazy how nice it was to go there, just breathing in the atmosphere and do my thing. Or I did nothing special in this session, but I just wanted to feel the weights a little bit. So I did a little of everything, one for triceps, one for the biceps, one for the back etc. Although it wasn’t a hard workout in any way I guess that I will be pretty sore tomorrow, my body has after all not been making any time of special efforts now the last 7 weeks. But it was fun, it feels good to be back.

Squats x 5 sets up to 80kg

Dumbbell curls x 4 set up to 16kg

Triceps pushdown with rod x 4 set up to 40kg

Pulldown x 5 sets up to 70kg //

  1. Men så JÄVULSKT stark du är!! Så överjävligt. Jag trallar runt på 40 kg i latsen, kommer fan inte hägre även fast jag tränat i 3 år!! Inspiration!

  2. Hur känns brösten nu efter andra operationen? Jag ska korra mina om 1 vecka, på samma klinik som du, och jag kommer ihåg förra gången man fick lov att vänta i typ 2 mån med att gymma…. Orkar inte :/

    1. Det känns bra nu! Har vilat helt i 7 veckor.. Räkna med att vila minst 6 veckor och kom också ihåg att verkligen låta dig själv göra det så att man sipper korrigera en tredje gång bara för att man har varit för snabb på med att träna igen. Jag har en vän som hade lite brotom efter sin andra korrigering och då blev det ju ännu längre vila eftersom att hon var tvungen att opereras igen… Ta hand om dig och lycka till! <3

  3. Okej tack 🙂 Jag hoppas att din läkare denna gång var bättre än den förra (vi hade samma) Tack o lov verkar min nya kirurg förstå mitt ”problem” och det som uppstod efter första operationen och nu under julmånaden och all ledighet så är det bara skönt att få slappa och mysa omkring i mjukisar hemma. Dock kommer jag promenera mer än förra gången men då var man så skraj att något skulle ”gå sönder” eller ramla ner haha. Nu är man mer beredd på efter-effekterna 🙂
    Kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..