Mysdag hemma i soffan

Jag var på gymmet strax innan klockan 6 imorse för att köra ett spinning pass. Det är typiskt på det gymmet där jag kör att det är så dåligt med pass. Så idag var det klockan 6 som gällde eller inte alls, KUL! Nej, men jag måste säga att det var lagom kul att gå upp klockan 5 på morgonen när jag egentligen är ledig bara för att det enda passet på hela dagen är kl 6. Jag hade lite svårt att somna igår med så det blev knappt 4 timmar inatt, om jag är trött? Jajamen. Så jag har parkerat mig i soffan framför Tvn med en pepsi max, is och citron. Vardags lyx ;)

PC292487
PC292498
PC292506
PC292518

// I was in the gym just before 6 o’clock this morning to go on a spinning class. It is typical in the gym where I go because they have so bad times for their classes. So today it was 6 o’clock in the morning or not at all, FUN! No, but I have to say it was not really fun to get up at 5 in the morning when I actually is free today, but the only class they had was at 6.  I had some difficulty falling asleep yesterday, so it became just almost 4 hours sleep tonight, if I’m tired? Oh yes. So I have parked myself on the sofa in front of the television with a pepsi max, ice and lemon. Everyday luxury 😉 //

 1. Hejj! Du gav mig inspiration att träna trots dålig nattsömn, tack för det!! Tänker alltid efter knapp nattsömn att det inte är bra kanske att träna men nu fan tänker jag pröva det nästa gång.
  Tänkte ge några förslag på inlägg ifall du någon gång har brist på inläggsideer.
  1. En video i matbutiken
  Skulle ääälska få en video där du är och mathandlar i butiken, där du skulle köpa det du alltid köper osv. Vad du föredrar att köpa osv. Helt enkelt en video på hurdan mat du köper då du är i mataffären.
  2. Nyckeln till motivation?
  Ett annat tips handlar om motivation. Hur hittar man motivation till att äta rätt och träna osv.. Vad motiverar just dig?
  3. Träningsupplägg
  Hur lägger du upp din träning? Warmup, styrka, stretching? Cardio, styrka? Cardio, stretching?
  4. Vad 2015 lärt dig, nya mål inför 2016, tips på olika nyårslöften

  Tack för en fantastisk blogg!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..