Oxfilé tisdag

Jag har varit hemma hos min pappa ikväll och ätit middag, oxfilé. Alltså livets liv. Så himla gott :D Han gjorde egna pommes frites med men jag körde på grönsaker jag.

PC292489
PC292493

Det blir en ganska lugn kväll för mig ikväll. Jag hade från början planerat att åka till gymmet men jag känner att det får räcka med spinningen idag och så får kroppen vila ikväll. Jag ska hem till en tjejkompis för en myskväll istället – kvalitetstid deluxe. Ibland får man prioritera om liksom, jag har faktiskt haft en toppen dag och kvällen lär bli bättre. 🙂 Hoppas att ni också känner så!

// I have been home with my dad tonight and had dinner, fillet of beef. Oh god, life. So so so tasty! 😀 He did own french fries too but I went for only vegetables this time.

It will be a fairly quiet evening for me tonight. I had initially planned to go to the gym but I feel that it will have to be enough with just the spinning today so my body gets to rest tonight. I’m going home to a girl friend instead – quality time deluxe. Sometimes you have to prioritize well, I’ve actually had a great day and my evening’ll be better. 🙂 Hope you feel that way you too! //

LOADING..