Autumn resume

Jag tänkte först att jag skulle göra en års resume. Alltså gå genom några highlights av det här året, men när jag började gå genom året och se alla bilder här i bloggen så fick jag en fruktansvärd klump i magen och kände bara obehag. Jag hade ett riktigt skit år i år. Det var tufft, väldigt tungt på hemma plan. Det är saker som jag har valt att inte skriva om i bloggen alls, heller inte ens berättat för alla mina vänner utan jag har hållit det väldigt nära familj och mina absolut närmsta. Men att kolla på bilderna här kopplade liksom till allt det där. Så jag kom fram till att jag kör en höst resume istället. Jag gjorde ju en resume av sommaren i början av hösten, den kan ni se HÄR. Så nu kör jag höstens månader. Hösten har ändå varit bra tycker jag, i november så började livet för mig att vända och så bra som jag mår nu har jag inte gjort på kanske 2 år nu. Jag har en stark känsla av att 2016 kommer att bli ett bra år, det är slut på tråkigheter hoppas jag. Så jag är taggad men framförallt tacksam för alla fina människor som har kommit in i mitt liv och gett mig mer energi och glädje i livet. Från november och framåt så är livet bra liksom. Nu taggar vi till :D

september
september 1
– Det var några dagar där som jag fick någon idé om att jag skulle åka iväg för att äta frukost. Jaga skulle inte äta frukost ute på café utan jag skulle ta med mig min gröt och åka till något roligare ställe än hemma helt enkelt. Mitt favorit ställe jag fick till är på muren i Fredhäll (Kungsholmen) som ni ser på bilden! Verkligen hur mysigt som helst.
– En annan dag fick hag besök av min fina vän Alice som åkte hela vägen från Ängelholm i skåne, bilden är från vår lunch dejt på Jensens Böfhouse.
– Jag var också och lekte lite i ute gymmet i rålis! 
september 2

– Min vän Linnea skulle flytta till England för att plugga där så hon hade en ”hejdå, wish me luck” fest hemma hos sig med alla gamla klasskompisar från gymnasiet och lite gott och blandat folk.
– Det blev en del trevliga power walks i höst vädret.
– Möten inne i stan som vanligt. Man fick passa på att ha klackar när vädret tillät det helt enkelt… 😉 

September 3

– Min systser fyllde 16 år och jag hade nog den stressigaste dagen i hela mitt liv för att hon skulle få en fin födelsedag när hon kom hem efter skolan. Det blev jättebra 😀
– Jag var på Vapiano skrapan med Hanna och bara hade det mysigt!
– The color run var ju också. Det hade jag helt glömt! Självklart var jag där med, himla roligt. 

september 4

– Där står jag med min vän Daniel och ett gäng ballonger. Vi hade varit ett gäng och ätit frukost i stan den dagen.
– Elin och jag mitt i en middag, vi hade jättemycket trevliga middagar vi i vårt lilla ”tjej gäng” nu på hösten. Så himla mysigt!
– I september provade jag på bikram yoga i 38 graders värme med. Det är nog något av det värsta jag har gjort, så fruktansvärt jobbigt varmt. Svetten på mig rann innan vi ens hade börjat träna. Det var så fuktigt och svårt att andas där inne, not my thing… Men nu har jag provat i alla fall! 🙂

oktober

oktober 1

– Jag besökte Rapunzel of Sweden och slingade håret mörkare. Det är nog den mest trivsamma hårfärg som jag haft  hittills skulle jag tro 😀
– Från den ena dagen till den andra skulle jag plötsligt opereras och det kändes rent ut sagt skit. Jag tyckte att det var jättejobbigt, but I made it. Lite ben and jerrys som plåster på såren när jag låg hemma och tyckte synd om mig själv gick ner också.
– Bilden med Barbie är första dagen som jag är uppe på fötter igen och tog mig ut bara för lite frisk luft. Några dagar senare var det ju Tyngre Classic också, KUL!
– Jag var iväg och hämtade ut min ny lagade kamera på Olympus huvudkontor och passade på att gå en liten runda i den gamla filmstaden i Solna iklädd nya tights från I Can I Will.

oktober 2

– Bik Bok höll en Halloween fest. Jag gick dit tillsammans med Sarah och det slutade i nog den bästa utekvällen som jag någonsin haft. Vi började på halloween festen och senare på natten drog vi vidare till en annan klubb och kvällen hade bara flyt flyt flyt. Vi hade så roligt. Vill återuppleva den 😀
– Jag var på ett RFSU event. Det var nog ett av dem er speciella som jag varit på, det pratades ”snippa” #snippSnack var taggen i alla fall. Ja, men speciellt….
– Jag var på möte vid Liljeholmskajen så passade på att köra en outfit post när jag väl stod där! Gud vad jag tycker att det är fint där, jag vill så gärna bo där.

November

november 1

– Gud det är här jag äntligen börjar få lite flow i mitt liv igen. ÄNTLIGEN HAPPY FACE FOR REAL
– Jag var och spelade laser dome med mina kollegor, det var verkligen en toppen kväll. Vi hade en utbildning först, sedan spelade vi laser dome och efter det så gick vi till en bar och bara hade en allmänt nice kväll.
– Jag och min vän Victor. Vi skulle ses över en lunch för att prata jobb för ett litet projekt som vi har tänkt att göra ihop. Det slutade med att jobbet blev bortglömd och vi körde fullt ös på kvalitéts tid utan jobb istället.
– Jag och fina Sarah mellan våra möten som vi höll ihop den dagen.

november 2

– Detta var också emellan mina möten en dag. Kameran flög upp och Jacob tyckte väl att vi skulle ta vår posing till nya nivåer. Den är bilden fick faktiskt inte hamna på bloggen alls då. haha!
– Jag och mitt work team under en utbildning som vi gick tillsammans i mitten av månaden.
– Slutligen jag och fina Aina, jag hade en spännande sak som jag bara var super tvungen att visa för henne. Så vi sågs över en kaffe och allmänt mys bara på Hilton i slussen.

november 3

– Mall Of Scandinavia öppnade och jag tog med mig mamma dit så gick vi och kikade lite i butikerna. Det var så stort att vi inte ens hann med att gå genom hela gallerian!
– Jag och min fina Clara när vi var iväg på bio. Jag hade fått en inbjudan på en förhandsvisning av Hunger Games 2 på Sergel så jag tog med mig henne och vi hade en helmysig kväll.
– Ingen mindre än Filip och jag. Jag har inte känt honom särskilt länge men vi kom varandra väldigt snabbt och jag är otroligt tacksam att jag fick lära känna honom. Han fick mig att se annorlunda på saker och ting och hjälpte mig att ta beslut som har ändrat saker i mitt liv till det bättre.
– Jag fick ÄNTLIGEN kliva in i gymmet igen. 

november 4

– Fitness festivalen ägde rum den sista helgen i november. Jag stod med Nocco hela helgen och pratade. Jag fick träffa flera av er och jag är så glad, ni är verkligen bäst. <3
– På lördagen så hade Nocco sin ”Nocco VIP Party” på kontoret. Jag tog konstigt nog inga bilder den kvällen vilket är lite synd. Men det blev liksom aldrig riktigt läge om man säger så… 😉 Hur som helst var det jättebra, vi åt middag, pratade massor och så blev det lite dans på slutet för en del. BRA HELG.

december

december 1
– Startade december med en taco fredag hemma i soffan med Anton.
– Min syster hade uppvisning med sin cheer leading, jag var lite extra stolt över henne den dagen. Hon är så himla fin min syster. <3
– Sen äntligen fick jag komma tillbaka till spinningen. Livet tar form igen. 🙂 
december 2
– Malin fyllde år en måndag nu i december så jag tog med henne in till stan för en födelsedags frukost och shopping.
– Det har varit en hel del fina dagar nu i december, Helene och jag tog vara på det en morgon och gick vår PW i Liljeholmen vid vattnet i soluppgången.
– Fina Sanna bjöd mig på lunch på Icha Icha, det gick ju liksom inte att jag hade missat den restaurangen så hon tog med mig dit. 🙂 
december 3
 Håret fick sig en mörkare ton nu igen. Tjejerna på Rapunzel lyckas alltid få mig så himla nöjd och jag lämnar mitt blonda svall sakta men säkert. Fast vi alla vet ju att jag alltid går tillbaka till blondt oavsett. Men nu fick det bli lite mörkare igen, sakta med säkert… 😉
– Jag har börjat umgås lite mer med min pappa vilket känns skönt.
– Anton tog med mig ut för lite thai mat, det är det bästa i matväg skulle jag säga. Eller, grillat kött på sommaren tar nog första priset men annars äter jag helt thai faktiskt.
– Min syster kom över på söndags middag här hemma. 🙂

Sen resten av december är ju precis nyss så det tänker jag inte återupprepa för er! 😉 Det ska bli skönt med ett nytt år nu, jag tror faktiskt att det kommer bli riktigt bra!

  1. Oh gosh I really really tried to understand this but I think that I missed the major points. I’m Finn so I should know Swedish buuut.. So no point in here this comment – I just love it when you speak and write things in english too because you’re so motivating! Så, hålla upp det goda jobbar du gör!

  2. Hej! Har precis hittat din instagram och därigenom din blogg. Läste det här inlägget nu och såg att du var på pw i Liljeholmen. Alltså det här kommer nog verkar konstigt nu, men jag kör ändå! Jag har just flyttat till Hägersten och är i stort behov av pw-kompis! Bor du i krokarna kanske och är sugen på en promenad får du gärna höra av dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..