En kaffedejt med mami

Jag var på banken en sväng idag för att fixa med mitt företagskort. Jag har tidigare haft mitt företagskonto som ett separat konto på mitt privata kort, det var en nödlösning för att det blev lite bortom. Men jag vill ju såklart ha företagskontot på ett separat kort för att lättare särskilja på mitt företag och mitt privata så att säga. Så det har varit mitt lilla projekt för dagen!

IMG_8301
IMG_8272
IMG_8279
IMG_8300

Jag mötte upp min mamma i Nacka forum efteråt för en fika, pepsi max för mig. 🙂 Nu är jag faktiskt hemma igen och ska snart röra mig mot gymmet, jag ska köra ett snabbt armpass bara tänkte jag. Jag känner mig lite seg och sliten efter den här veckan av någon anledning, så jag vill bara få det överstökat och sedan ”ta fredagkväll”, jag vet faktiskt inte än vad jag ska göra riktigt. Men jag hoppas att det blir en ganska lugn kväll ändå, jag kommer hänga på det som sker helt enkelt!

// I was at the bank today to fix with my business card. I previously had my business account as a separate account on my private cards, it was a emergency resolution and nothing I wanted to have permanent. But I want to have business account on a separate card to make it easier to distinguish in my business and my private money, so to speak. So it has been my little project for the day!

I met up with my mum in Nacka forum afterwards for a coffee, pepsi max for me. 🙂 Now I’m actually back home and will soon get going to hit the gym, I though I’ll do a quick arm workout. I feel a bit tired after this week for some reason, so I just want to get it over and then ”take the Friday evening”, I really do not know yet what to do really. But I hope it will be a fairly quiet night anyway, I will hang on what happens quite easily! //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..