Sunday back session

Trött, tröttare, tröttast! Det är jag det. :) Jag är precis hemkommen från gymmet och ska bara få i mig lite lunch och sedan tänker jag ta en power nap innan jag gör något annat. Jag känner att jag skulle behöva 2 timmar sömn nu innan jag tar tag i mitt liv igen, det är trots allt söndag så det är helt okej att göra så då tycker jag. Min mamma ska iväg ikväll så det blir lugn kväll för mig hemma i soffan ensam ändå så, men jag behöver sova lite för att orka att hänga med mig själv i soffan också. Ansträngande att se på tv ju… haha!

P1312495
P1312514
P1312525
P1312531
P1312540
P1312550

Jag tränade med Alice idag, ni minns säkert henne från i somras när jag var i Ängelholm och hälsade på där. Nu var hon i alla fall här och jag introducerade gymmet sthlm till henne. Passet gick över förväntan och jag är jättenöjd, det såg ut som följande…

Latsdrag
12-15 reps x 4 set

Pullovers 
15-20 reps x 4 set

”Rodd uppifrån” i maskin
12-15 reps x 4 set

Sittande rodd
12 reps x 4 set

Rodd i maskin högt brett grepp – superset – med lågt suppinerat grepp
10 reps / vinkel x 4 set

// Tired, tired, most tired! Thats me. 🙂 I’m just back from the gym, I will fix some lunch and then I intend to take a power nap before I do anything else. I feel like I would need two hours sleep now before I grab my life again, after all it is Sunday so it’s okay to do so then, I think. My mother is going away tonight so it will be calm evening for me at home on the couch alone anyway so, but I need some sleep to even have the energy to hang out with myself on the couch. Its straining to watch TV after all… haha!

I trained with Alice today, you maybe remember her from last summer when I was in Angelholm and visited there. Now she was here and I introduced the gym that I train on to her. The session went better than expected and I am really pleased, it looked like following …

Pulldowns
12-15 reps x 4 sets

Pullovers
15-20 reps x 4 sets

”Rowing from above” machine
12-15 reps x 4 sets

Seated rowing
12 reps x 4 sets

Rowing machine high wide grip – superset – low suppinerat grip
10 reps / angle x 4 sets //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..