This one sucked…

Alltså jag är så besviken. Jag var som jag skrev i ett tidigare inlägg och köpte en GoPro Hero + LCD efter att ha varit i butiken i över en timme och fått hjälp att välja en kamera som skulle vara bra för just det som jag skulle använda kameran till. Killen i butiken tyckte att den här absolut var den bästa kameran i hela butiken för mitt ändamål. Då har ändå elgiganten väldigt stort utbud av kameror. Men sen när jag kom hem och skulle prova att filma med den så var det faktiskt skit, jättedåligt.

P2172688

Anledningen till att jag köpte den var ju att vi skulle göra video bloggar, ”follow me around” etc på vår YouTube kanal. Men när jag filmade med den här var ljud upptagningsförmågan jättedålig, det brusade en massa och jag var tvungen att nästan skrika för att man skulle höra vad jag sa. Sen var faktiskt bilden inte alls så bra som jag hade förväntat mig. Jag tog med den till gymmet också för att filma men faktiskt så blir det bättre video när jag filmar med min iPhone. Så jag ger den här kameran en fet DISS.

Den är säkert fantastiskt bra när man är ute i rätt ljus, på semester, i vattnet när man hoppar fallskärm eller vad man nu vill hitta på för äventyrligt ute i dags ljus. Men för det som jag vill ha den till, att prata med er och i gymmet som är inomhus ljus så är den helt kass. Jag lämnade tillbaka den igår och får helt enkelt leta vidare efter en bra vlogg kamera, ni får jättegärna komma med tips om ni vet någon bra!

// I’m so disappointed. I was as I wrote in a previous post and purchased a GoPro Hero + LCD. I was in the store and got help from a person who worked there and  received help choosing a camera that would be good for just that I would use the camera to, I was there for over an hour. The guy in the store said that this was far the best camera in the entire store for my purposes.  But then when I got home and would try to shoot with it, it was actually crap, like really bad.

The reason I bought it was that we would do more video blogs, ”follow me around” etc on our YouTube channel. But when I filmed with this the sound absorption capability was really bad, it roared a lot and I almost had to scream for the camera to catch the sound so that we could hear what I saidl. Then the picture was actually not as good as I had expected. I took it to the gym to try it out there too but actually the videos becomes better when I shoot with my iPhone. So I don’t recommend anyone to buy this camera.

It may be fantastic when you’re in the right light, on vacation, in the water while skydiving or whatever adventurous thing you want to capture while outdoors in daily light. But for what I want to use it for, to talk with you guys and film in the gym which are indoors light it is completely discarded. I actually was back in the store and returned it yesterday and will simply look further for a good vlog camera, if you know a good camera feel free to comment!! //

 1. Sony alpha-serien är väldigt bra logg kameror med flipskärm, bra ljus och ljudkvalitet 🙂 själv har jag en a5000 som jag är såå nöjd med!
  Nikki Blackketter på youtube (väldigt känd fitness-youtubare) använder också kameror ur alpha serien 🙂

 2. The Sony wx350 has great battery life and shoots equally good stills and video. You are 100% correct about the GoPro – great under optimum conditions only.

 3. Mmm, gopro är bra på resor/när man bara vill filma video och få med mkt på skärmen eller om man vill ha en mindre kamera el när man vill ha ngt man inte behöver vara försiktig med. Många ”vloggare” använder canon G7X, väldigt bra kvalite med vinkelbar(?) skärm. Vet inte om du vill ha mindre eller vad den kostar riktigt men den är bra 🙂

 4. Vad tråkigt att den inte var som du hoppats och trott på… 🙁 Andrea Hedenstedt har just nu en vlogg-vecka och filmar med en gopro, vet inte vilken men jag tycker att den har bra kvalité och ljud. Ett tips är att kolla hennes blogg eller höra av dig till henne 🙂 Hoppas att du hittar någon snart för jag älskar dina videos, följer dig på snapchat och du är helt klart min favorit!!

 5. Trist att höra att det inte vad du hade hoppats på… :/ Råkade göra samma sak – köpte en gopro och förväntade mig annat. Det var bara att lämna tillbaka den. Hoppas att du hittar någon som du gillar lite mer 🙂

 6. Filmar du med det vattentäta skyddet på? Testa att ta bort det i sådana fall. Det vattentäta skyddet är perfekt under vatten t.ex. men ljuset bryts på ett konstigt sätt över land och skalet släpper inte in särskilt mycket ljud. Jag är jättenöjd med min gopro, och det går att fånga fantastiska filmer med dem. Är du säker på att det inte bara är någon inställning?

 7. Hej Ellen, jag visste inte riktigt vart jag skulle skriva, men jag har en fråga. Är det någon skillnad på om jag gör knäböj i smithställning eller utan. Alltså, ger det olika resultat, tar det längre tid, påverkar just smithställningen någonting för resultatet?

  Tack på förhand, du har hjälp mig på traven alla gånger jag inte har känt för att gå till gymmet!

 8. Hej!jag undrar hur du ser på sötningsmedel? Du verkar ju inte äta särskilt mycket produkter med socker osv men däremot desto fler med sötningsmedel som smaksatt kvarg, Pepsi max och nocco (antar att de innehåller det)! Visst med sötningsmedel slipper man kalorierna men det betyder ju inte att de är särskilt bra för kroppen, ex ses sötningsmedlet aspartam som ett nervgift och dessutom får man mkt större sötsug av sötningsmedel! Ja har funderat mkt på detta och känner att mkt inom fitnessvärlden anses som nyttigt pga att de inte innehåller rent socker o kalorier men istället massa kemiska tillsatser som inte alls kan vara särskilt bra för kroppen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..