Rapunzel of Sweden

Jag var på Rapunzel of Sweden igår och fixade håret. Jag ville ha en förändring som vanligt så jag körde på och gjorde håret mörkare. Ni ska bara veta hur nervös jag var, jag vet inte vad det var med mig men även om det nu var min idé att bli mörkare så var jag samtidigt lite nojjig att jag inte skulle trivas i det. Men jag känner mig nöjd ändå :D Vi la en mörk bottenfärg som vi sen fadade ut. Det är alltid kul att göra förändringar tycker jag. :)

P2242703
IMG_0988
IMG_0989
P2242724
P2242720
P2242726

// I was at Rapunzel of Sweden yesterday and fixed my hair. I wanted a change, as usual, so I drove on and made my hair darker. You should just know how nervous I was, I do not know what it was with me, but even if it was my idea to become darker, I was also a bit stressed that I would not feel comfortable in it. But I feel satisfied anyway 😀 We added a dark ground color, which we then faded out. It’s always fun to make changes, I think. 🙂 //

    1. Mitt hår är så himla slitet så vågar ej bleka mer i det så det får gå åt andra hållet, haha! Men förhoppningsvis så kan jag bli blondare till sommaren 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..