New drink

Godmorgon!

P2262732
IMG_0991_2
P2262738

Vitamin Well har kommit med nya kolsyrade dricker, innehåller koffein, sockerfri (princip utan kalorier) så jag var tvungen att smaka och jag var också tvungen att dela med mig till er för den var jättegod. Jag drack den i ett glas med is men jag ska med handen på hjärtat säga att det såg finare ut än vad det var för den var godare att dricka direkt ur flaskan av någon anledning.

Hur som helst, det är fredag idag och jag ska jobba på gymmet. Jag jobbar ju enbart där när gymägarna inte är i Stockholm, nu ska dem vara borta i 10 dagar så jag tar över. Så idag blir det jobb på gymmet från klockan 3 fram tills strax efter 7 ikväll innan jag ska träffa Anton och vi ska köra ett ryggpass. Så det blir en fredagskväll som spenderas på gymmet med en bra vän, ganska bra om jag får säga det själv! 🙂

// Good morning!

Vitamin Well have come with new carbonated drinks, with caffeine and without sugar (almost zero calories), so I had to taste it and I also had to share it with you because it was delicious. I drank it in a glass with ice but I must honestly say that it looked nicer than it was because it was tastier to drink straight from the bottle for some reason.

Anyway, it’s Friday today and I’ll be working in the gym. I only work there when the gym owners inst in town and now they will be gone for 10 days so I’ll take over. So today I will be working in the gym from 3 o’clock until shortly after 7 tonight before I’ll meet Anton and we’ll train a back session. So it becomes a Friday night spent at the gym with a good friend, pretty good if I have to say it myself! 🙂 //

LOADING..