# Walking lunges with kick-backs

Detta är en grym övning som jag tänkte tipsa er om. Jag älskar utfall, det är en övning som går att variera på så många olika vis och den tar riktigt bra. Särskilt i rumpan så jag ser till att lägga in någon form av utfall i alla mina rumppass.

P2272712
P2272714

Övningen ovan är en favorit. Detta går att köra med hantlar, kettlebells, skivstång men jag föredrar kettlebells. Jag brukar köra den här som första övning i mina ben / rumppass för att värma upp. Det är enkelt, vanlig utfallsgång med en kick bakåt på slutet, tänk på att spänna rumpan ordentligt i toppläget! Denna är riktigt jobbig och princip garanterad träningsvärk i rumpan. Hur du vill lägga upp det är upp till dig men jag själv brukar gå 32 steg, 16 på varje ben och upprepa detta 4-5 set. 🙂

// This is a awesome exercise that I want to tell you about. I love lunges in general, it is an exercise that can be varied in so many different ways and it gives, me atleast, really good contact. Especially in the ass so I always make sure to put some kind of lunges exercises in all my booty sessions.

The exercise above is a favorite. This can be run with dumbbells, kettlebells, barbells, but I prefer kettlebells. I usually do this one as my first exercise in my leg and booty sessions to warm up. It’s simple,  Walking lunges with kick-backs at the end, remember to squeeze your  butt firmly in the top position! This is really hard and basically guaranteed sore gluteus muscles the day after. How you want to add it up is up to you but I myself usually go 32 steps, 16 on each leg and repeat this 4-5 sets. 🙂 //

  1. Hej fina du!
    Jag har tänkt på detta väldigt länge men har inte riktigt fått foten ur skon och fråga dig. Går du inte i skolan, vad jag har förstått är du 19år. Vad jag förstår på din blogg/ snapchat / instagram att du typ bara tränar om dagarna haha. Hur ser dina dagar ut?

    Älskar förresten din blogg, sån stor inspiration du är!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..