Thai date + a Q/A

Dessa bilder är från förra fredagen när jag och min tjejkompis var ute och åt middag. Ida som jag var med är faktiskt en utav mina äldsta vänner, vi har känt varandra sen vi var 2 år. Så att vi fortfarande umgås ibland är ju guld! :D Vi var på en thai resturang, såklart. Varje gång jag unnar mig lite extra utöver hur jag äter i vanliga fall så föredrar jag thai mat faktiskt, jag tycker att det är så himla gott.

P3182904
P3182905
P3182906
P3182910
P3182913

Fråga:  Alltid lika mysigt att fika på Espresso House! Hur gör du med kosten då du går på caféer eller restauranger?

Svar: Jag fick den här frågan i inlägget från igår när jag var och fikade med min familj. Jag tyckte att den passade bra nu när jag ändå skriver att jag har varit ute och ätit. När jag går på cafeer så brukar jag oftast inte gå dit just för att fika utan mest för att umgås. Så om jag går på cafe mitt i veckan så brukar jag bara dricka en pepsi max eller te. Jag ligger ganska strikt i mina kalorier och vill varken äta mer eller mindre än det  så jag brukar dricka något kalorifritt. Sen sjävklart unnar jag mig ibland också och dem dagarna så tar jag bara vad jag är mest sugen på utan att lägga en tanke på kalorierna, när jag unnar mig så unnar jag mig och det brukar ske 1 gång i veckan. Om jag går på resturang så är det ju för att jag faktiskt går dit för att äta så som vi gjorde i fredags och då tar jag det som jag tycker verkar vara godast och det som jag är mest sugen på! 🙂

// These pictures are from last Friday when I and a friend was out for dinner. Ida who I had dinner with is actually one of my oldest friends, we have known each other since we were 2 years old. So that we still hang out sometimes is gold! 😀 We were on a Thai resturant, of course. Every time I treat myself a little extra on top of what I eat normally I prefer Thai food, thats my favorite food.

Question: Its always nice to visit Espresso House! How do you do with the diet when you go to cafes or restaurants?

Answer: I got this question in the post from yesterday when I was having coffee with my family. I felt it was a good fit now while I write that I have been out and eaten. When I go to cafes,  I usually do not go there just for having a snack but mostly for socializing. So if I go to the cafe in the middle of the week  I usually just drink a Pepsi Max or tea. I am quite strict in my calories and I don’t want to either eat more or less than that so I usually drink something calorie-free. Then of course I have days when I treat myself, and those days  I just take what I’m most eager to have without adding a thought on calories, when I treat myself I treat myself and that is usually  once a week. If I visit a resturant it’s because I actually go there to eat as we did last Friday, and then I eat what I think seems tastes the best and what I am most eager to eat! 🙂 //

 1. Jag har också ätit där flera gånger, så gott! Jag älskar sådana där lite undan gömda ställen som inte är för överbefolkade 🙂
  Kram och ha en bra dag

  1. Ja åh, detta är mitt favorit ställe så himla gott! Enda minus är att dem stänger klockan nio, så det var lite tråkigt att vi var ute och åt en fredagkväll och var tvungna att gå så tidigt… 🙁 Hoppas att du också får en toppen dag! kram

 2. Hej Ellen!
  Jag undrar hur du ser på det här med BMI. Tycker du att BMI är bra att utgå ifrån eller kan den vara missvisande?

 3. Åå va gott med thai! håller med dig, ska man unna sig något ute så är thaimat helt rätt val! Går inte att tröttnaa!

 4. Hej Ellen! Du hade ju ett problem med din ämnesomsättning för ett tag sedan minns, är det fortfarande så eller har du återhämtat dig från det? Lät ju inte alls kul att ligga på strikt diet och ändå gå upp i vikt…. Massa kramar till dig <3

  1. Tyvärr så är det inte direkt bättre… 🙁 Därav att jag fortfarande alltid tränar i hoodies för jag trivs inte alls i mig själv just nu tyvärr, men jag hoppas att det ska vända någon dag för mig med.. Kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..