Biljard

Vi hade ingen traditionell påskafton igår utan jag, min pappa och syster åkte iväg och spelade biljard på eftermiddagen. Haha, jag var jättedålig. Vi spelade 4 omgångar och jag kom sist alla gånger… Men det var kul ändå, det var ju sällskapet som gjorde det. Att spela biljard är inget som jag brukar göra sådär men det var faktiskt väldigt kul ändå trots att jag var så dålig, men jag ska se till att dra ihop ett kompisgäng och göra det där någon gång också. :)

P3262903
P3262904
P3262907
P3262908
P3262912

// We didn’t have no traditional Easter eve yesterday but me, my dad and sister went out and played billiard in the afternoon. Haha, I was really bad. We played 4 rounds and I lost all rounds… But it was fun though, it was the company who made it. Playing billiards is not something I usually do like that but it was actually very fun anyway even though I sucked, but I’ll be sure to pull together a group of friends and do this sometime too. 🙂 //

LOADING..