Glass i solen

Alltså hur underbart är det inte att vädret tillåter det att sitta ute och mysa utan att frysa? Så bra. <3 Även om min familj inte direkt firar påsk i år så har vi ändå lagt lite extra fokus till varandra, så här sitter jag och pappa i solen. Han med en mjukglass i handen och jag med en cola zero. Dessa stunder är guld. :)

P3262899
P3262893
P3262895

Nu är min plan faktiskt att ta mig hem till mamma och umgås lite med henne. Vi ska äta en tidig middag och jag känner faktiskt lite för bio, så jag ska se om hon har lust att följa med mig.

Jag hoppas att ni alla har en toppen helg, Glad påsk!

// So how wonderful it is that the weather allows you to sit outside like this without freezing? So good. <3 Although my family did not immediately celebrate Easter this year, we still put some extra focus to one another, so here I and my dad are sitting in the sun. He with a soft ice cream in his hand and I with a Coke Zero. These moments are gold. 🙂

Now my plan actually is to take myself to my moms house and socialize a little with her. We will eat an early dinner and I actually feel a bit for going to the cinema, so I’ll see if she would like to accompany me.

I hope you all have a great weekend, Happy Easter! //

 1. Så mysigt det ser ut!
  Min familj har inte heller några riktiga påsktraditioner, men man passar ändå på att verkligen umgås under påsken. Och det blir väl en tradition i sig 😉
  Kram ha en trevlig kväll

 2. Hej Ellen 🙂 det är så kul att följa dig.
  Jag har några frågor angående hur du känner dig i din tillfriskningsprocess från anorexi, jag förstår om det är privat och du inte vill svara men hade varit spännande att höra.
  Känner du dig helt frisk ännu?
  Känner du att det är problematiskt att en stor del av ditt liv kretsar kring hur du äter och tränar? Även om du älskar träning så är det ju ett stort fokus kring just kroppen, kan det bli problematiskt?
  Sedan undrar jag lite om hur du resonerar kring att alla dessa träningskonton och bloggar kan trigga igång ett farligt beteende hos andra? Alltså jag menar inte att du bär något ansvar, mest undrar om du funderar på det och hur du tänker.
  Hade varit så intressant med svar <3

 3. Hej 🙂
  Jag saknar formbilder på dig, alltså hur din kropp ser ut nu i form mot innan osv 🙂
  Man ser ju visserligen lite grann när du har träningskläder men jag men man ser tydligare om du har underkläder eller bikini på dig 🙂
  Kan du fixa något sådant?

  Btw, du är verkligen en stor förebild i både träning och livet, jag ska fortsätta följa dig så länge det går 🙂 <3

 4. Jag kom over den har videon och tänkte att det kanske vore av intresse for dig att kolla pa! https://www.youtube.com/watch?v=6HD4oAhj1PQ

  Bara ett hjalpsamt tips! Ta hand om dig Ellen, vissa av oss följare ar lite oroliga for dig 🙁 Eftersom du sa pass ofta påtalar hur du väljer bort att unna dig mat, och kommer från en historia av anorexi <3 Men självklart vet du bast själv hur du mar, men ibland glömmer vi att vara ärliga och snälla mot oss själva <3

 5. Hej fina du! Jag skriver till dig ihop om hjälp, min kompis har haft anorexia i över tre år och nu börjat bli frisk efter att ha fallit tillbaka i den hemska sjukdomen. Denna kompis heter Jennifer hon är det starkaste tjejen jag känner! Hon har hjälp mig från att hamna i denna sjukdom, samt andra i hennes närhet.
  Men varför jag skriver till dig är för att jag vill sprida hennes nya youtube kanal. Hon har själv berättat för mig att hon använder kanalen för att det får henne att tänka på annat än sjukdomen och får henne att kämpa mer. Både för sin egen skull och för att kunna hjälpa andra. Hennes mål är att i snar framtid kunna föreläsa i skolor samt kunna sprid information och förståelse för denna sjukdom.

  Jag vet att en sån här kanal borde finnas! Och jag vet att hon är en perfekt person för att kunna sprida denna information. Det finns så många som håller på att hamna i hennes sits och med hennes mål kan hon hjälpa. Så snälla kan du inte hjälpa mig att sprida hennes kanal. Länka till den eller vad som… För tänk om någon i din närhet är påväg in i denna sjukdom, någon som hon kan hjälpa precis som hon hjälpa mig. Är det inte värt att då ge henne en länk? Jag tror på henne och det tycker jag du också borde…

  Länk till kanalen finns här : https://www.youtube.com/channel/UCoZ1MLiWwAslQrt5M9KN7dw

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..