Best friend tag

[youtube width=”853″ height=”480″]https://www.youtube.com/watch?v=zgc0sExHGKk[/youtube]

Hej! Jag börjar äntligen komma igång med YouTube kanalen nu, detta blir andra videon denna veckan. Jag tänker att jag ska försöka att ladda upp i alla fall 2 videos i veckan om ni tycker att det känns kul. Vilket jag självklart hoppas att ni gör, för jag tycker att det är kul! 😀

Den här videon gjorde jag ihop med Malin, det är en best friend tag och denna var nog den svåraste videon hittills! Inte att spela in men när jag skulle redigera den så sattes jag verkligen på prov. Videon var över 45 minuter lång och jag ville få ner den till max 15 minuter. Det var svårt att klippa ihop den då, vi svarade på 55 frågor men jag fick klippa bort ganska mycket… Hoppas att ni tyckte om denna i vilket fall!

Har ni förslag eller önskemål om andra videos får ni gärna lämna en kommentar 🙂

  1. Hej! Har en liten idé åt dig, bästa Ellen 🙂 du skulle kunna ha läsarrträffar nån gång ibland, tror att det skulle uppskattas av många! Vem vet, en av dina bästa vänner kanske gömmer sig där ute bland dina läsare

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..