GIVE AWAY – BB Galaxy tights

Det är fredag och jag har en toppen tävling för er. Nu har Better Bodies limited edition Galaxy tights äntligen släppts och jag ska ge ett par till någon av er! :D Tightsen finns bara i 300 exemplar så vill man ha et par får man vara snabb på att beställa, men jag ska tävla ut ett par som sagt.

P4253023
P4253005
P4252994

För att vara med och tävla ska ni först gå in på den här länken  http://bit.ly/LTDGalaxy2 och fylla i det korta formuläret med dina uppgifter och klicka i att ni hittade tävlingen via ”Ellen”. Sedan lämnar ni en kommentar i det här inlägget och säger att ni är med och tävlar. I formuläret fyller man bland annat i vilken storlek som man vill ha i sina tights om man vinner. Så för er som är lite osäkra så är de normala i storlek, jag har storlek small i alla mina better bodies tights och även i dessa!

Jag kommer att berätta vem som vunnit tävlingen här på bloggen på tisdag den 3e maj. 🙂

// It’s Friday and I have a great contest for you. Now the Better Bodies limited edition Galaxy tights finally have been released and I’ll give away a pair of them to one of you! 😀 The tights are only avivable in 300 copies so if you want to have a pair you have to be quick to order, but I will give away one pair as I said.

In order to compete, you should first go to this link http://bit.ly/LTDGalaxy2 and fill in the short form with your information and click in that you found the competition via ”Ellen”. Yhen I want you to leave  a comment in this post and say that you are in the competiton. On the link you will fill in which size you want in your tight if you win. So for those of you who are not sure about sizes, they are normal in size, I have size small in all my Better Bodies tights and even in these!

I will tell you who won the contest here on the blog on Tuesday the 3rd of May 🙂 It does not matter where in the World you are from, everyone can win. Fill just in your country on the link. //

LOADING..