Innan gymmet

Jag jobbar på gymmet i Liljeholmen nu 11 dagar i streck när gymägarna är borta, idag är det fint väder ute så jag åkte lite tidigare och hängde en stund vid Liljeholms kajen innan jag skulle till gymmet. Jag vill så gärna bo här, det är väl lite av en dröm at köpa en lägenhet i Liljeholmen, gärna vid kajen då… Den dagen kanske kommer! Jag får jobba på så får vi se, jag älskar stället i vilket fall. Det är så himla fint här. :)

FullSizeRender
img_1045.jpg
img_1061.jpg
img_1052.jpg

// I work in the gym now for 11 Days in a row when the gym owners isn’t in Town. It was nice weather today so I Went to the warf to hang out for awhile and enjoy the sun by the water. I so want to live here, it’s a bit of a dream for me to buy an apartment in Liljeholmen, preferably at the dock … That day may come! I will keep on working and we’ll see, I love the place anyway. It’s so nice here. 🙂 //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..