Thai på kajen

Hur gott ser inte detta ut då? Som ni säkert redan vet så är thaimat min absoluta favoritmat, alltid. Wokad kyckling, massa grönsaker, ris… Livets liv. Så detta var min lunch idag, jag och mamma åt tillsammans på Liljeholmskajen innan jag började jobba på gymmet.

P4292990
P4292989
P4292986
P4292991

Det har varit ganska många ”prova på” träningar här de två senaste dagarna och några av er som läser bloggen har varit här och pratat och fotat med mig. Jag blir verkligen så himla glad, ni är otroligt fina <3

// How tasty does this look? As you probably already know Thai food is my absolute favorite, always. Fried chicken, lot of vegetables, rice … Life’s life. So this was my lunch today, my mom and I ate together at Liljeholmskajen before I started working out at the gym.

It have been quite a lot of people coming to the gym to try it out the last two days, and some of you who read the blog has been here and talked and photographed together with me. I am really happy, you are incredibly beautiful <3  //

LOADING..