Solstugan

Eftersom att det var morsdag igår så bjöd jag både min mormor och min mamma på fika på Solstugan som ligger i Kungsholmen. Det är ett supermysigt café som ligger uppe på en höjd med utsikt över vattnet. Mamma och jag åt varsin glass, tro det eller ej så var det första gången jag smakade en TipTop strut. Om jag inte minns helt fel så har den glassen funnits sen jag var liten men ändå har jag inte smakat, jag tyckte inte att den var så god faktiskt.. haha! Så om ni inte har smakat den, välj en magnum istället… ;)

P5293254_Fotor
P5293256_Fotor
P5293258_Fotor
P5293259_Fotor
P5293272_Fotor
P5293291_Fotor
P5293300_Fotor

// Since it was Mother’s Day yesterday I invited both my grandmother and my mom to come with me to a cafe called Solstugan located in Kungsholmen. It is a super cozy cafe up on a hill with overlooking the water. Mom and I ate ice cream, believe it or not, it was the first time I tried a TipTop ice cream. If I am not wrong, this ice cream has been able since I was a child but I haven’t tried it before, I did not think it was so good actually… haha! So if you haven’t tasted it, choose a magnum instead… 😉 //

P5293303_Fotor

Sen på kvällen åkte jag och Jesper hem till hans mamma och hade lite morsdag fika där med. Lite kakor och god frukt och massa mys ute på altanen i kvällssolen. <3

// Then in the evening I and Jesper went to his mother and had little mothers day coffee there too. Cookies and tasty fruit and just a cozy time outside on the patio in the evening sun. <3 //

  1. Hej! Först och främst måste jag säga att jag verkligen tycker om din blogg, du är så motiverande och inspirerande! Nu till min fråga/undran: jag har följt din blogg och din instagram ett tag nu, och jag har fått uppfattningen att du inte äter lika nyttigt och strikt längre (på ett bra sätt)? Jag har för mig att du var väldigt noga med kaloriintaget förut och inte ”unnade” dig en glass t.ex. Rätta mig gärna om jag har fel, men det är bara så jag har uppfattat det och tänkte höra om det är något du har tänkt på och valt? Jag tycker alltså att det är något positivt, då allt handlar om en balans i livet, så uppfatta mig på rätt sätt 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..