Den röda bikinin

Såg nyss en bild på din story! Vaaart har du köpt den rosa bikinin?Som typ har snörning upp på bröstet! Sååå snygg

Den är röd faktiskt! 😀 Den är från Victoria Secret, jag köpte en i beställningen som jag gjorde tillsammans med BHarna i förra veckan. Detta är första gången som jag har hittat en bikiniöverdel som passar mig, så jag älskar den här! Det enda jag tänker på är vilken lustig solbränna jag lär få i denna. Men det är det värt, jag tycker att den är supersnygg!

Jag har legat ute i solen hela förmiddagen idag så Kärstin har fått springa runt löst i trädgården vilket var skönt för både henne och mig. En win win situation så att säga. Nu är vi båda dock på gymmet, jag kommer att jobba hela vägen fram tills klockan tio ikväll med. Jag ska försöka se till att sitta ute på altanen här vid gymmet en stund också om det är lugnt, vädret är för fint för att inte ta vara på. 🙂

// I just saw a picture on your snap chat story! Wheeeeee did you buy the pink bikini? The one with lacing on the breast! sooo neat

It is actually red! 😀 It’s from Victoria Secret, I bought this one in the same order as I did with the bras that I showed last week. This is the first time that I have found a bikini top that suits me, so I love this one! The only thing I think of is the amusing sunburn I will get in this. But it’s worth it, I think that this one is super stylish!

I’ve been out in the sun all morning today, Kärstin have been running around loose in the garden which was nice for both her and me. A win win situation, so to speak. Now we are both, however, at the gym, I will work here until ten o’clock tonight too. I’ll try to make sure to sit out on the patio here at the gym for a while later, the weather is too nice for not taking advantage of. 🙂 //

P5313303_Fotor_Fotor
IMG_1211_2
Collage_Fotor
P5313295_Fotor_Fotor


LOADING..