Smoothie frukost

Jag har haft en jättebra morgon. Jag vaknade upp bredvid Jesper, lät honom sova vidare och så gick jag ut på en power walk, det blev 7 kilometer vilket var superskönt. Vädret är jättebra idag!

P6150003
P6150007

Jag gick förbi ica på tillbaka vägen, jag var jättesugen på smoothie så jag köpte lite jordgubbar, fryst mango och yoghurt så att jag och Jesper kunde få varsin smoothie till frukost. Jag köpte havre yoghurt, det var faktiskt riktigt gott att ha i smoothien, så det kan jag varmt rekommendera. 😀

Recept:
1 banan
4 stora frysta jordgubbar
en näve fryst mango
1 dl havre yoghurt
1 skopa whey protein
Vatten efter smak och tycke

// I have had a great morning. I woke up next to Jesper, let him sleep on and I went out for a power walk, I walked 7 kilometers which was super nice. The weather’s great today!

I went by the grocery store on the way back, I was craving for smoothie so I bought some strawberries, frozen mango and yogurt. I bought oat yogurt, it was actually really good to have in the smoothie, so I can heartily recommend it. 😀

Prescription:
1 banana
4 large frozen strawberries
a handful of frozen mango
1 dl oat yogurt
1 scoop whey protein
Water after taste and liking //

  1. Du skrev i något inlägg att du dragit ner på träningen? Varför då? Och hur tränar du nu? Ser ut att vara en supergod smoothie också! 🙂

  2. De där havreprodukter är så fruktansvärt äckliga! Jag håller på att byta ut mjölprodukter mot soja/havre. Antar att det är en vanesak!

    Har du havre i matlagning också? 🙂

    Ha en bra dag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..