Överaskningskalas

I söndags när jag och Jesper kom hem från Blekinge åkte vi direkt hem till min barndomsvän Johanna (hon är med i den HÄR vloggen) som fyllde 20 år. Hennes pojkvän hade planerat en överaskningsfest för henne så jag och Jesper kom dit tidigt och gömde oss hemma i deras vardagsrum.

Vu hängde med dem ett par timmar och sedan lurade jag med mig Johanna till matbutiken och när vi kom tillbaka var det uppdukat med massa mat och alla hennes vänner gömde sig och hoppade fram när vi kom in. Det var verkligen jättelyckat! Tycker att det var en så himla bra idé att göra en grej som denna, Johanna blev verkligen glad och hon fick en bra födelsedag. <3

// Last Sunday, when I and Jesper came home from Blekinge, we went directly home to my childhood friend Johanna (she’s in THIS vlog), who had her 20th birthday that day. Her boyfriend had planned a surprise party for her so I and Jesper got there early and hid in  their living room and surprised her when they got home.

we hung out with them a couple of hours and then I took Johanna out for some ”grocery” shopping and when we came back it was set up with a bunch of food, and all her friends were hiding and jumped up when we came in. It was really very successful! I think that this was such a great idea to do a thing like this, Johanna was really happy and she had a  great birthday. <3 //

P6261408_Fotor
P6261402_Fotor
P6261409_Fotor
P6261415_Fotor
P6261395_Fotor
P6261403_Fotor
Johanna is also a vegan so there were a lot of vegan opportunities for us too <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..