Vilse i skogen

Godmorgon!

IMG_1478_Fotor
P6271397_Fotor
P6271393_Fotor

Idag när jag gick min power walk så fick jag för mig att jag skulle gå en annan väg än vad jag vanligtvis gör. Mest bara för omväxlingens skull, så jag började gå längs en gångväg och sedan in i skogen för att på något vis virra bort mig i skogen… Jag vet att det inte är det smartaste att gå bort från stigen och bara gå hej vilt i skogen där man aldrig gått innan. Det slutade i att jag tillslut inte ens gick på en stig utan jag klättrade i berg, gick balansgång på grenar och allt vad jag gjorde… Haha!

När jag väl hittade ut ur skogen hade jag gått 11 kilometer och kände verkligen inte för att gå mer utan ville helst bara hem till duschen och göra min smoothie så jag hoppade på en buss och åkte hem på så vis istället.

// Good morning!

Today when I went on my power walk I thought that I would walk a different way than I usually do. Most just for a change, so I started walking along a footpath and then into the woods to somehow get lost in the forest… I know it’s not the smartest thing to go off the beaten path and just go wildly in forest where you have never walked before. It ended in that I end up not even walking on a path, but I climbed mountains, went balance on the branches and everything I did … Haha!

Once I found out from the woods, I had walked 11 kilometers and really didn’t feel like walking any more but only wanted to go home to shower and make my smoothie so I jumped on a bus and went home that way instead. //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..