En film inspelning

IMG_0634_Fotor
IMG_0639_Fotor
IMG_0700_Fotor
IMG_1588_Fotor
ud, så stressad som jag har varit både idag och igår. Jag är lite sådan som person, att jag lätt stressar upp mig ibland trots att det kanske inte behövs. Jag har lite dålig erfarenhet av kamera team, då jag de 3 senaste gångerna som jag har fått hjälp så har det varit ett skämt. En gång var det exempel en tjej som kom som var praktikant och aldrig hade fotat innan. Man ba HALLÅ WTF?! Det är jättebra att personen ifråga får öva men att göra det vid en seriös fotografering blir så himla fel. De tre senaste gångerna i vilket fall så har det slutat med att jag har fått göra om jobbet själv ändå i efterhand… Så idag var jag jättestressad och lite ångestfylld över det här som vi skulle filma idag. Men det blev så himla bra!

Jag känner mig som en ny person efter det här jobbet idag. Mitt humör gick från att vara stressad och ångest fylld till att jag nu mår bra. Jag har gjort den här filminspelningen som var riktigt professionell och bra tillsammans med Loppi och jag har packat en resväska och flyttar hem till Jesper på heltid ett tag. Vi sover ju alltid ihop men jag orkar inte åka hem och hämta rena kläder varenda dag så jag kan lika gärna ta med mitt pick och pack och stanna där. Jag har inte mått så bra hemma på senaste av olika anledningar så jag har egentligen bott under Jespers tak i två veckor nu så det blir nog bäst såhär just nu tycker jag. Vi ska fixa ihop en budget på söndag och se hur det skulle gå ihop för oss om vi flyttar hemifrån, ser fram emot det! Nu efter dessa två lyckade saker som har varit två stressmoment för mig så känns mina axlar lite lättare igen. <3

// God I have been so stressed both today and yesterday. I’m a bit such as a person, I easily stress myself up  sometimes, even though it may not be necessary. I have some bad experience with camera crews, when I the last 3 times I have been helped, it’s been a joke. Once there was a girl who came who was an intern and had never been photographing before.HELLO WTF?! It’s great that the person gets to practice but to do that at a serious photo shoot is so wrong. However, the last three times I have been helped by a crew I have been forced to do the job by myself afterwards anyway because it has been bad. So today I was really stressed and a little anxious about this as we were filming today. But it was so damn good!

I feel like a new person after this job today. My mood went from being stressed and anxious to now that I feel good. I have made this movie recording, which was really professional and great together with Loppi and I have packed a suitcase and will move in with Jesper full time for a while. We always sleep together, but I always go home to get clean clothes everyday, so I might as well take my pick and pack and stay there. I have not felt so good at home in the past for various reasons, so I’ve really been living under Jesper’s roof for two weeks now, so it’s probably best right now to just stay there, I think. We’ll fix up a budget on Sunday and see how it would go up for us if we leave home, looking forward to it! Now after these two successful things today that has been  stress for me, my shoulders feel a little lighter again. <3 //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..