Gotland vlogg

https://www.youtube.com/watch?v=kyvO13wAB4A&feature=youtu.be

Om ni visste vad jag har kämpat med internet sen jag kom till Gotland. Inatt satt jag uppe och försökte skriva anlägg och ladda upp videon ovan på YouTube tills klockan ett och sedan så gick jag upp och fortsatte redan vid 4 på morgonen. Så jag har alltså försökt att få internet sen klockan 4 imorse. Det låter överdrivet men eftersom att jag jobbar med mina medier på heltid och har kontrakt på ett visst antal inlägg etc så blev jag superstressad av att internet inte fungerar alls i stugan som vi bor i.

Det var en av er som följer mig på instagram som bor här på Gotland som bjöd hem mig för att jag skulle kunna jobba. Så jag tog med mig en ask choklad och åkte hem till henne. En SUPERFIN tjej som hade hängt med här på bloggen i över ett år. Jag är verkligen så tacksam för er <3

Jesper kom ner till Gotland nu på eftermiddagen och vi sitter på ett bibliotek här i Visby och snor lite Wi-Fi… Så här kommer en vlogg här från Gotland, hela gårdagen! Jag hoppas att ni kommer att gilla den. Jag såg precis nu att vi är 10.000 prenumeranter på kanalen nu och det gjorde mig otroligt glad, det blir fler och fler varje dag. Vill ni kika in där så klicka HÄR.

Massa kram till er, gud va ni är bra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..