Ett besök hos korna

Ååååå, alltså jag äskar det här! Det är något med djuren som bara gör mig så himla glad. Samtidigt som jag gärna vill sträcka in handen i hagen och klia korna lite och känna deras päls under fingrarna så tycker jag att det är lite småläskigt att sträcka in handen där…  Jag vet att kor kanske inte bits eller så, att dem brukar vara väldigt snälla men man vet ju inte liksom. haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag blev inte biten i vilket fall. Jag har vloggat det här så det kommer komma en video från detta imorgon som jag tror och hoppas att ni kommer att tycka är bra. 😀 Min andra vlogg från Gotland kan ni se HÄR.

// AAAAA, I really LOVE this! There is something about animals that just makes me so happy.  At the same time as I would like to extend my hand into the pasture and scratch the cows a little and feel their fur under my fingers, I think it is a bit scary to stretch my hand in there… I know that the cows may not bite or so, that they tend to be very nice but you do not know. haha!

I was not bitten anyway. I have been vlogging this so the video will be posted tomorrow and I think and hope that you will think it is good. 😀 My other vlog from Gotland you can see HERE. //

LOADING..