Vid solnedgången

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Annika och Anton har varit ute och övningskört på kvällen så jag och Jesper har varit ensamma. Man kan gå ner till vattnet på bara någon minut från stugan som vi bor i så vi gick ner till havet och satte oss på stenstrandkanten och bara var. Jag vet inte vad det är som är så tillfredsställande med att kasta stenar i vattnet, men vi satt i över en timme och bara kastade sten. Tog reda på hur långt vi kunde kasta, vem som träffade den stora stenen längst bort flest gånger, Jesper försökte lära mig att kasta macka (jag lyckades få till det två gånger av 120…). Jag frågade Jesper efter en stund ”hur många stenar tror du att vi har kastat nu?”, ”jadu, säkert över 100 stenar.”. 

Men det är något som är så mysigt med att sitta vid vattnet och kasta dem där stenarna, få kvällssolen i ansiktet och helt enkelt bara vara.

// Annika and Anton have been out and working on Antons driving license so I and Jesper have been alone. One can walk down to the water in just a few minutes from the cottage where we live so we went down to the sea and sat on the stone shore and just relaxed. I dont know what it is that is so satisfying about throwing rocks in the water, but we sat there for over an hour and only threw stones. To see  how far we could throw, who hit the big rock furthest most times, Jesper tried to teach me to throw the rocks so that they bounced on the water  (I managed to do it like twice out of 100 tries….). I asked Jesper after a while, ”how many stones do you think we have thrown now?”,certainly over 100 stones.”.

But there is something that is so cozy with sitting by the water and throw the stones, get the evening sun on your face and simply just be. //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..