En röd playsuit

P8300021
P8300014
P8300024
P8300001
Såhär såg jag ut igår kväll, iklädd min nya playsuit som jag köpte inför den här resan. Jag var ganska osäker på den först, jag vet inte om jag är ett så stort fan av den typen av plagg på MIG. Men eftersom att alla andra klär så bra i det så köpte jag den ändå, en röd dessutom. Lite vågad måste man ju vara ibland… 😉

Den är från Mango för er som undrar! Jag har den i storlek Small.


 

Here’s what I looked like yesterday, wearing my new playsuit which I bought before this trip. I wasn’t  sure of it first, I do not know if I’m such a big fan of that type of garment ON ME. But since everyone else dresses so well in playsuits  I bought it anyway, a red one in addition. Haha, you surely must be a little daring  sometimes.. 😉

It is from Mango for those who wonder! I have it in size Small.


 

LOADING..