Middag vid stranden

P8300045
P8300049
P8300050
P8300046
P8300043
Det här var en supermysig resturang som vi hittade precis vid vattnet. Jag och Olivia åt en vanlig blandsallad som faktiskt var väldigt god! Salladsblad, tomat, majs, oliver, gurka, tomat, sparris, riven morot och rödlök. Det var majsen och löken som gjorde den, gud vad majs är gott! Jag ska definitivt börja ha majs i min matlagning mer när jag kommer hem. Malin och Amanda åt varsin pizza och bröd med aioli. Gott det med om jag får gissa… 😉

Ikväll blir det nog också något vid stranden, vi ska ut på klubben efter middagen är tanken. Haha, jag är nästan lite nervös! Det har varit mellan 31-35 grader alla andra kvällar så jag kan bara tänka mig hur svettigt det måste bli inne i en klubb där alla är fint klädda och dansar. Usch.. haha! Men jag ser fram emot det, ska bli kul att ta på klackarna och klänning och dansa natten genom med mina fina tjejer!


This was a super cozy restaurant that we found on the beach. I Olivia ate a normal mixed salad that was actually was very good! Lettuce, tomato, corn, olives, cucumber, tomato, asparagus, grated carrot and red onion. It was the corn and onions that made it extra tasty, God, corn is good! I’ll definitely start to use corn in my cooking more often  when I get back home. Malin and Amanda had respective pizza and bread with aioli. 

Tonight we will probably eat somwhere near the beach. We’re going out on the club after dinner, Haha, I’m almost a little nervous! It has been between 31-35 degrees all other nights so I can only imagine how sweaty it will be inside a club where everyone is finely dressed and dancing. Ugh.. haha! But I look forward to it, it will be fun to put on my heels and a dress and dance the night through with my beautiful girls!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..