Dadlar

P8310044
P8310043
P8310045
Dadlar. Detta är det perfekta melliset att ha här nu på hotellrummet. Man blir verkligen helt slut av att ligga i solen hela dagarna, särskilt i den här värmen. Jag tror att det delvis var därför som jag började må så fruktansvärt illa igår, för att kroppen blir så ansträngd av att vara i solen och värmen på det sättet som vi gör när vi är här.

Dadlar hur som helst är toppen när man vill tillföra snabb energi och dessutom är det lätt för magen att smälta. Det innehåller massa bra saker som exempel C-vitamin, A-vitamin, flera B-vitaminer, kalcium och järn och så är de rika på kalium och niacin. DÄRFÖR är detta bästa melliset känner jag just nu när min mage inte riktigt vill samarbeta med mig. Sen är det gott också. 😀


Dates. This is the perfect snack to have here now at the hotel room. You get really tired by lying in the sun all day, especially in this heat. I think that was partly why I started to feel so terribly sick yesterday, that the body becomes so strained by being in the sun and heat in the way that we are when we are here.

Dates anyway is great when you want to get quick energy and it is also easy to digest. It contains lot of great things such as vitamin C, vitamin A, several B vitamins, calcium and iron, and they are rich in potassium and niacin. Therefore, this is the best snack for me right now that my stomach don’t really want to cooperate with me. And its tasty also 😀

  1. Hej fina Ellen! Är också vegan precis som du och vet hur svårt det är att hitta bra matställen tråkigt nog… Men tänkte höra med dig hur du gör för att få i dig tillräckligt med protein när du är ute på resor som denna med tanke på att ni mest verkar äta grönsaker vid måltiderna? Skulle verkligen behöva lite tips! Kram /Vilma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..