Lite nedstämd

P9140043
P9140040
P9140041
P9140038
ag har varit på Reload 2 gånger den här veckan och ätit acai bowi. Det är så himla gott, (och nyttigt) så jag var där med Malin ena dagen som ni såg i min senaste vlogg (SE HÄR) och med mamma en annan dag som ni ser på bilderna ovan!

Hur som helst, idag är det lördag och jag har fått i mig en bra frukost bestående av havregrynsgröt, mango och jordnötssmör plus en kaffe. Jag vaknade på fel sida idag, eller jag somnade på fel sida igår. Kan man göra det? Det var som att jag var på bra humör på kvällen, jag hade längtat hela eftermiddagen efter att få komma hem och äta middag med Jesper, krypa ner under täcket och se på en film, tända ljus och ha en mysig fredagskväll. När jag jobbar på gymmet så blir det sena kvällar varje dag och jag kommer hem tidigast 22:30 på kvällen och igår så hade jag en tidig kväll och kunde äntligen få andas ut och bara umgås och ha mysigt.

Men så blev det inte så och jag fick gå och lägga mig ensam och Jesper kom in först vid 12 på natten och då blev jag typ ledsen… eller ledsen och ledsen. Jaja, det höll i sig och jag känner mig faktiskt lite nedstämd idag med. Jag vet att det är en himla onödig grej att bli ledsen över, alltså att en kväll inte blev som man tänkt. Men det är otroligt tufft att jobba så mycket som jag gjort på senaste och jag känner att det har varit lite mycket den här veckan då jag börjat jobba vid 8 eller 9 varje dag och sedan jobba tills tidigast 22 på kvällen, och sen när man bara har en enda kväll ledig och den inte blir som man föreställt sig så blir man liksom lite sänkt. Jag ska ta på mig kläder och åka till gymmet nu i alla fall och jobba igen. Det blir 9e dagen i rad nu, så det är bara 3 dagar kvar tills jag får andas ut lite. SKÖNT.

Jag hoppas att det vänder, mitt humör alltså och att jag kan bli lite taggad. Men jag antar att alla har dagar ibland där de känner att de bara vill dra täcket över huvudet. Men klockan är faktiskt inte ens 10 på morgonen än så det borde gå att vända om och få humöret på rätsida igen.


I have been on Reload two times this week and eaten acai Bowi. It is so  good, (and healthy) so I was there with Malin one day that you saw in my last vlog (see here) and with mom  another day as you can see in the pictures above!

Anyway, today is Saturday and I’ve had a good breakfast consisting of oatmeal, mango and peanut butter plus a coffee. I woke up on the wrong side today, or I fell asleep on the wrong side yesterday. Can you even do that? It was like I was in a good mood in the evening, I had longed all afternoon to get home and have dinner with Jesper, crawl under the covers and watch a movie, light candles and have a cozy Friday night. When I work in the gym everyday becomes really late and I come home earliest between 10:30 and 11pm in the evening and yesterday I had an early night and could finally exhale and just hang out and have a cozy time.

But that was not the case, and then I got kind of sad… or sad or sad. Well, it persisted and I actually feel a little depressed today too. I know it is a celestial a unnecessary thing to be sad about, I mean that a night didn’t turn out  as expected. But it is incredibly tough to work as much as I have done on past and when you only have one night off and it don’t end up as you imagined it to do you become a little lowered. I’ll put on my clothes now and go to the gym, anyway, and work again. It will be the 9th day in a row now, so it’s only 3 days left until I can breathe a little. BEAUTY.

I hope it turns, my mood and then and that I can get a little psyched. But I guess everyone has days where sometimes they feel that they just want to pull the covers over their head. 

    1. Ja men det har det gjort nu! Jag tror att det blir så för alla om man har förväntningar på något som inte sen blir som förväntat. Hoppas att du får en superhelg. Massa KRAM <3

  1. Åh jag kan också relatera till det här. Och särkilt till det med sena kvällar. Det påverkar mig så mkt av att jobba kväll. Försöker lixom intala mig att det är lugnt men har en tendens att bli lite nedstämd av det för att det känns som att en inte får ut allt av livet då lixom. Även om ens jobb är jättebra också! Okej, det här var kanske inte så mkt till hjälp eller så att skriva det här. Men det jag menar är att du är inte ensam, förstår dig och vi är duktiga ändå! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..