Stadium Pulse

Igår öppnade en helt ny butik inne i stan på Kungsgatan. Stadium Pulse höjer pulsen för sportmode mitt sitt nya butikskoncept där de säljer det trendigaste inom training, sportswear, running och sneakers. I onsdagskväll så hade de ett lanseringsvent som jag var bjuden på, så jag och Jesper gick ditt och minglade lite.

_p2b8657
FullSizeRender-1
_p2b8624
_p2b8735
_p2b8638
_p2b89412
_p2b8682
_p2b8620

Butiken var jättefin, de hade massa snygga kläder. Träningskläder som fungerar även till vardags skulle man kunna säga, alltså ett sportigt mode som fungerar lika bra i gymmet som på stan. Det gillar jag! Jag brukar oftast gå runt i träningskläder även till vardags så en butik som denna är precis i min smak! Sen var det ett supertrevligt event också, så tack för det Stadium Pulse! 🙂


Yesterday  a new store opened in town. Stadium Pulse raises the pulse of sports fashion with its new store concept where they sell the trendiest in training, sportswear, running and sneakers. On Wednesday evening they had a launch vent that I was invited to, so I went there with Jesper and mingled a bit.

The shop was really nice, they had a lot of nice clothes. Sportswear that works even on weekdays, one could say, that is a sporty fashion that works equally well in the gym as out on the streets. I like that! I usually walk around in workout clothes even on weekdays so a shop like this is just my taste! Then it was a super nice event too, so thanks for that Stadium Pulse! 🙂

  1. Hej! För lite mer än ett år sen så var jag så duktig på att gymma. Jag gymmade 4 ggr i veckan och åt bra. Men sen jag började jobba på heltid (jobbar inte heltid längre) har det bara gått åt skogen.. Jag har inte tränat ordentligt (med rutin och allt) sen dess. Visst har det hänt att jag tagit mig till gymmet 3 ggr i månaden kanske men inte mer än så.. Mina muskler är borta och jag orkar inte lyfta lika mycket som förr.. Först trodde jag att jag bara var för omotiverad för att ta mig till gymmet så jag provade allt. Jag köpte nya träningskläder, laddade ner ny musik, skrev ner övningar. Men när jag väl är i gymmet så vill jag bara avklara passet snabbt och sen gå hem. Jag bryr mig inte längre om hur bra jag utför övningarna som jag gjorde förr. Förut så ville jag att det skulle brännas, jag körde verkligen fullt ut! och jag älskade det!!! Men nu tycker jag det känns bara tråkigt. jag är inte lika passionerad längre som förr, vilket resulterar med att jag inte vill gå till gymmet för det ändå är tråkigt och det blir dåliga pass. Jag vill ju att det ska kännas som förr! Jag vill må bra igen! och jag vill bygga upp mina muskler som jag tappat! Jag känner just nu att jag bara vill lata mig och bara äta vilket har resulterat med att jag har gått upp i vikt. Jag har känt så här i ett år snart och jag vill vet inte vad jag ska göra!!!!! Tips???

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..