Grönalund med min syster

https://www.youtube.com/watch?v=RhrPDsQQbW0&feature=youtu.be

 

Hej mina fina! Min syster ÄLSKAR Grönalund och karuseller! Så när hon fyllde 17 år i onsdags så fick hon i present att jag skulle bjuda henne på en heldag på Grönalund där vi åker massa karuseller, spelar spel, äter mat etc så det gjorde vi nu. Jag brukar inte våga åka så mycket för att jag alltid mår illa så jag är jätteglad att jag vågade åka dem där läskiga som Insane, Eclipse och frittfall. Det var ju Tildes present att åka dit och jag kunde ju inte låta henne åka ensam såklart! Vi hade en jättejättebra dag!

Jag är medveten om att detta var en lite flummig video, det var svårt att filma på Grönalund eftersom att man dels 1 inte får ha med sig saker när man åker karuseller och 2 det är svårt att hålla en kamera när man åker. haha! Men lite film blev det ju. Klicka gärna på tummen upp om ni gillade den här video. 😀

♥ PS. Till er som vi träffade där i kön som ville att vi skulle vänta så att vi kunde ta bilder tillsammans, jag är ledsen om ni inte hittade mig men vi stod där en stund utan att vi såg er så tillslut gick vi. Jag känner mig jättedum att jag sa att vi skulle vänta på er så att vi kunde ta en bild men som sagt, vi stod där utan att varken ni eller vi såg varandra så jag ber om ursäkt. Det kommer nya gånger! Ni var superfina!

Massa kärlek ♥

LOADING..