Jag har ingen kamera

Förlåt. Förlåt för att jag inte bloggat ordentligt på flera dagar. Men jag har ingen kamera, så jag kan inte fota. Självklart kan jag fota med min iPhone men det är inte samma sak. Alls. Min kamera har varit på lagning i snart 2 månader och nu fungerar inte ens min lånekamera. Den fungerade visserligen inte ens när jag fick den från början men nu går den inte ens att starta fast den är laddad och jag förstår helt ärligt inte hur en kamera bara kan sluta fungera om man inte har tappat den, spillt på den eller vad man nu skulle kunna göra för att den skulle gå sönder. Det är väldigt störande i alla fall.

Så bilden nedan på mina (förövrigt, SUPERCOOLA) naglar är fotade med min iPhone. Jag var på Minko Sthlm igår och fixade mina naglar. Det kändes som att jag var vågad, jag körde både på kortare naglar än vad jag brukar göra och rosa chrome! Jag tycker i alla fall att dem ser coola ut. Dock så trillade chrome färgen av på min tumme redan igår samma dag som jag gjorde dem. Så jag vet inte riktigt vad jag tycker om chrome, det känns som att  naglarna kommer att se slitna ut ganska snabbt. Att måla med vanlig färg är nog bättre, men detta är snyggt!

FullSizeRender-1

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..