Lunch med Risenta

dsc_2743
dsc_2723
dsc_2747
Fina Andrea! 
img_2068-1024x683

Bilderna ovan är lånade från Andreas och Mathildas bloggar.

Igår var jag på presslunch på Urban Deli Sveavägen med Risenta. Det var verkligen jättetrevligt och det var så himla kul att både Andrea och Mathilda var där. Det är från deras bloggar som bilderna ovan är från eftersom att min kamera är på lagning.  Det sjuka var att jag och Andrea hade smsat under förmiddagen utan att veta att vi skulle på samma lunch och precis när jag öppnade Andreas sista sms så kommer hon in genom dörren på Urban Deli! Haha, så kul.

Lunchen var verkligen jättetrevlig och allt vi åt var så gott. Risenta har släppt 4 olika het veganska blandningar som man blandar med vatten, formar och sedan steker. Vi fick äta allt på lunchen och jag kan verkligen rekommendera det, jag kommer i alla fall att köpa detta när det kommit ut i butik. Jag föredrar att laga allt från grunden egentligen men dagar som man inte riktigt har varken tid, lust eller ork att laga något ordentligt så är det här jättebra, nyttigt, enkelt och gott. Detta är inte ett sponsrat inlägg utan jag skriver detta för att jag faktiskt genuint till tipsa om detta för att jag gillade det. 🙂


Yesterday I was at a press lunch at the Urban Deli Sveavägen with Risenta. It was really really nice and it was so much fun that both Andrea and Mathilda was there. The images above are from their blogs  because my camera is broken. The fun thing was that I and Andrea had been texting all morning without knowing that we were both about to go to the same lunch and just when I opened Andreas last text message she entered the door at the Urban Deli! Haha, so funny.

The lunch was really really nice and everything we ate was so good. Risenta has released 4 different vegan mixes that you mix with water, molds and then fry. We got to eat everything on the lunch and I can really recommend it, I will anyway buy this when it will be able to buy in the grocery stores. I prefer to cook everything from scratch really but days that you do not really have neither the time, desire or energy to cook something properly, this is great, healthy, easy and delicious. This is not a sponsored post, but I’m writing this because I actually genuinely want to tell about this because I liked it. 🙂

  1. Hej Ellen! Wow jag älskar verkligen din blogg och dina vbloggar. Riktig vacker och grym är du!

    Iallafall, jag är en tjej på 19 år. Jag hade länge funderat på att göra en bröstförstoring men inte bestämt mig helt. Jag har väldigt små bröst och det är det enda komplexet jag har på min kropp. Så jag undrar hur tycker du det känns nu efter ett tag du har haft dina nya bröst och är det något du ångrar dig och har du kanske några tips på vad man bör tänka på. Tacksam för svar’ kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..