Det här var en riktigt bra dag

https://www.youtube.com/watch?v=PbvDRdkjbAI

Godmorgon fina ni! Den här vloggen är från förrigår och jag hade en riktigt bra dag, Bortsett från min panik mensvärk där på kvällen och jag höll på att börja gråta och ville kräkas…hehe, men nu mår jag bra!

Jag, Jesper och hans syster ska åka till en Homeopat idag, jag minns inte ens exakt var det var men om det var Nyköping eller Jönköping… Haha jag vet att det är ganska stor skillnad för det ena ligger typ 4 timmar från Stockholm och det andra drygt 1 timme bort. Hur som helst så är det inte i Stockholm där jag bor utan vi ska sitta i bilen i några timmar för att komma dit. Hela Jespers släkt går hos just den här Homeopaten och jag har fått höra riktiga mirakel historier. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro eller vad som kommer att ske där inne men jag är nyfiken och jag går dit med ett open mind och hoppas att den här naturläkaren ska hjälpa mig med mitt konstanta magont och illamående som jag gått med det senaste halvåret.


Good morning fine you! This vlog is from before yesterday and I had a really good day, apart from my panic menstrual cramps there in the evening and I was about to start crying and wanted to vomit … hehe, but now I feel good!

I, Jesper and his sister are going to a homeopath today, I do not even remember exactly where it was but it was Nykoping or Jonkoping … Haha I know it’s quite a big difference since one is 4 hours from Stockholm and Second, just over 1 hour away. Anyway, it’s not in Stockholm where I live, but we’ll sit in the car for a few hours to get there.  Jesper’s full family go at this particular homeopath and I have been told  real miracle stories. I do not really know what to think or what’s going to happen in there but I’m curious and I go there with an open mind and hope that this natural doctor can help me with my constant stomach pain and nausea that I had the last six months.

  1. Hej Ellen! Jag har länge älskat att kolla på dina videos när du har träningskläder på dig, jobbar på gymmet, tränar osv & har länge undrat, vart nånstans skaffar du dina träningskläder ifrån? Dom ser så otroligt sköna och bekväma ut och sist men inte minst så är dom jämt dösnygga! kram!

  2. Jag hade väldigt mycket problem med magen för några år sen och kunde tillslut knappt äta någonting kändes det som, levde på knäckebröd där ett tag men en homeopat hjälpte mig så jag blev kvitt allt det! Dom kan ställa konstiga frågor & så men ha tålamod, det hjälpte mig väldigt mycket iaf! Lycka till ☺️✊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..