Min första storhandling

Idag har jag gjort vår första storhandling. ÄNTLIGEN säger jag bara för vi har inte haft tid att handla än så vi har levt på mackor i flera dagar nu. Jesper jobbar idag så mamma följde med mig till Maxi så att jag fick lite hjälp med shoppingen och att köra hem allt, för det hade varit OMÖJLIGT för mig att ta allt på bussen själv, haha! Vad som är skönt nu när vi bor själva är att nu är allt ätbart, dvs att allt är veganskt så att vi kan äta precis allt som finns hemma, YEY! Ett tips är faktiskt den bearnaise såsen som ni ser på bilden, den är helt vegansk och supergod! Det är egentligen en sådan som man ska värma men vi brukar äta den kall och det är gott det med. :)

PA160021
PA160030
PA160029
PA160031

Jag filmade när vi vi var och handlade så ni kommer att få se precis ALLT som jak köpte, allt från musli till batterier, haha! Jag har gjort en sådan film tidigare och det är den näst populäraste videon som jag laddat upp med närmre 77 000 views, så jag hoppas att denna kommer att uppskattas också. För att se min förra ”storhandla vegansk” med mig så klickar ni HÄR. Den nya videon kommer upp senare i veckan, men på bilderna ovan ser ni mitt och Jespers kylskåp som det är nu. 🙂


Today I made our first major grocery shopping. FINALLY, I say just because we have not had time to shop so we have lived on sandwiches for several days now. Jesper is currently working so my mom accompanied me to the store so I got some help with shopping and driving home everything, it had been impossible for me to take everything on the bus myself, haha! What’s nice now that we live ourselves is that now everything is edible, that everything is vegan so we can eat just all that we have at home, phew! A tip is actually the bearnaise sauce as you see in the picture, it is completely vegan and tasty! It is really one that you should warm up but we usually eat it cold and that is good also. 🙂

I filmed when we went shopping so you will get to see everything that I bought, everything from muesli to batteries, ha ha! I have made such a film before and it is the second most popular video that I ever posted with closer to 77 000 views, so I hope that throne will be appreciated as well. To see my previous ”big grocery shop vegan” you click HERE. The new video comes up later in the week, but on the pictures above you see the our fridge as it is now. 🙂

  1. Hej Ellen! Jag har en liten fråga till dig angående Youtube, Jag har länge funderat på att börja med Youtube av liknande anledning som dig, att nå ut till människor (speciellt unga tjejer). Men det som håller mig tillbaka är det där med att redigera videos, var det svårt för dig i början? vad använder du för program och har du några tips på hur man kan komma igång? 🙂
    Och grattis till lägenheten!

    Jag har nu röstat på dig i Guldhjärtat också, förtjänar någon att vinna så är det du!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..