Frukost på sängen

Godmorgon! Jesper är ledig idag, han har jobbat 5 dagar i rad och nu är det två dagar ledigt för honom så vi har lite lördags feeling här hemma idag. Jag jobbar ju så jag var uppe vid 8 som vanligt och duschade, städade lite i köket och sedan satt jag i soffan med en kopp kaffe och kollade genom mailen. Jag lät Jesper sova tills klockan halv elva och sedan gick jag in och pussade på honom tills han vaknade med frukost på sängen. Jag åt havre yoghurt toppat med blåbär och granola och en koppkaffe till det, MUMS!

PA190055
PA190053
PA190067
PA190054

Det stora projektet för dagen här hemma är att få bort alla kartonger från balkongen. Nu undrar ni säkert varför det är ett projekt men helt ärligt så tror jag att det kommer ta ett par timmar, vi kommer nog att vara tvungna att lasta bilen och åka till återvinningsstationen säkert 7 eller 8 omgångar. Vår balkong är 12 kvadratmeter (alltså väldigt stor) och HELA är fylld med kartonger inte bara till bredden men på höjden också. Alla möbler vi har kom ju ihoppackade i kartonger så det är väldigt mycket skärp. Vi har ingen egen bil heller så vi måste ta oss hem till Jespers pappa för att hämta en bil att låna där. Så detta blir ett projekt men efter det kommer man få en finare utsikt ut, nu ser man bara kartonger. haha!


Good morning! Jesper is free from work today, he has been working for 5 days in a row and now and now he has two days off so we have this Saturday feeling at home today. I work after all so I was up at 8 as usual and showered, cleaned up a bit in the kitchen and then I sat on the sofa with a cup of coffee and looked through the mail. I did let Jesper sleep until half past eleven and then I went in and kissed him until he woke up with breakfast in bed. I ate oat yogurt topped with blueberries and granola and a cup of coffee, YUM!

The major project for the day here at home is to clear all the boxes from the balcony. Now you may ask why it is a project, but quite honestly, I think it will take a few hours, we will probably be forced to unload the car and go to the recycling station certainly 7 or 8 rounds. Our balcony is 12 square meters (pretty large in other words) and the entire balcony is filled with cartons not only the width but also the height. All the furniture we have got here was  packed in boxes so it’s A LOT of empty boxes out there. We have no car either so we have to take us home to Jesper’s father to retrieve a car to borrow there. So this will be a project but after that we will get a fine view outside, now you can see only boxes. haha!

 

  1. Hej Ellen! Skulle du vilja ge lite tips om hur man blir bättre på knäböj/marklyft, kanske ge tips på bra stretchövningar? Jag är otroligt stel och känner att det verkligen hindrar mig i min träning. Jag såg förut att du la ut en övning man kunde använda sig av när man håller händerna under fötterna och sedan går ner som i ett knäböj, problemet för mig är att jag inte ens kommer ner och kan inte hålla balansen utan bara vickar bakåt när jag försöker,. o marklyften blir begränsade då jag inte heller kan ha hälarna i backen utan dom åker upp när jag är i bottenläge och jag antar att det är på grund av rörligheten det med.. Skulle vara underbart om du ville hjälpa! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..