Diamant

Åååh, nu är lampan på plats! Jag är så nöjd, jag tycker verkligen att den gjorde sig i vårt vardagsrum. När man tänder den så blir det väldigt fint mönster på väggen, det blir väldigt mysigt när man tänder den och det är mörkt då. Just nu så har vi en glödlampa i som har ganska kallt ljus, jag tror att vi ska köpa en ny med varmare ljus så kommer det att bli ännu mysigare!

PA280006
PA280004
PA280002

Om ni har kollat på mina vloggar i veckan så har ni ju redan sett denna och ni har också sett att jag har köpt en taklampa till hallen med! Det kan ni se i den HÄR videon. Nu är det faktiskt bara en taklampa till sovrummet kvar, jag har dock ingen aning om vad vi vill ha för lampa där. Om ni har någon fin sovrumslampa i tankarna så får ni mer än gärna lämna en kommentar. 🙂

Lampan på bilde har jag köpt HÄR.


Oooh, now our new lamp is hanging where it should!  I’m so happy, I really think it suits well in our living room. When you light it, it becomes a very fine pattern on the wall, it becomes very cozy when you light it especially when its dark then. Right now we have a light bulb in which has been quite cold light, I think we should buy a new one with warmer light so it will be even cozier!

If you’ve looked at my vlogs this week you have already seen this and you have also seen that I have bought a pendant to the hall too! The other lamp you can see in THIS video.  Now it’s actually just a ceiling lamp to the bedroom left. := 

The lamp in the picture is from HERE.

LOADING..