Vlogg dag 5

https://www.youtube.com/watch?v=fNEqjg2Xl_s

Godmorgon! Nu är klockan snart 11 så jag vet inte riktigt om man kan kalla det morgon eller inte, men det är ju helg så… Jag har dock varit vaken i ett par timmar och redigerat dagens vlogg som ni ser ovan. Jag tänkte att nu på helgen så kan jag publicera mina videor på morgonen och inte sent på eftermiddagen som jag gör till vardags, det är därför det blev 2 video inlägg på raken här på bloggen. Jag hoppas och tror att ni är ok med det! 🙂

Dagens planer för mig den här lördagen är lite oklara, jag tror att jag ska åka hem till mitt gamla gym och träna, dem har öppet hus idag så det är gratis. Det tar mig dock 40 minuter att åka hem dit med bussen numera så jag vet inte vad jag känner för det än, haha! Jag ska i vilket fall träffa mamma, jag är lite sugen på att åka och kolla på gardiner till lägenheten, jag ska även träffa Malin och iväg tror jag att Jespers kompisar kommer hit och hänger med oss i soffan. Haha, som ni hör är dagen ganska oklar och känns nästan lite stressig. Det är så mycket som jag vill hinna med!


Good morning! Now, its soon 11am  so I do not really know if you can call it morning or not, but it’s weekend so … However, I have been awake for a few hours and edited today’s vlog as you see above. I thought that now on the weekend I can publish my videos in the morning and not late in the afternoon, as I do on ”everyday”, that’s why there were two video posts in a row on the blog. I hope and think you are ok with that! 🙂

Today’s plans for me this Saturday is a bit unclear, I think I’ll go home to my old gym and work out, they have an open house today, it’s free. It takes me though 40 minutes by bus to get home there so I do not know what I feel about it yet, ha ha! I will in any case meet Mom, I’m a little excited to go and check on  curtains to the apartment, I’ll even meet Malin and I think Jesper’s friends will come here and join us in the couch tonight. Haha, as you can hear, todays plans are a bit sketchy and almost feels a little stressful. There is so many things that I want to do! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..