Gräddig gnocchi

Igår gjorde jag gnocchi. Det var första gången som jag gjorde det, gnocchi är italienskt och kan göras på flera sätt men dem vi åt var gjorda av potatis. Det smakar som pasta dock… Sen till gnocchin gjorde jag en gräddig sås, det blev verkligen supergott och Jesper gillade det nog extra mycket…! Prova gärna! :)

Gräddig gnocchi

PA300043
PA300042

Ingredienser
1 paket gnocchi
1 rödlök
2 spetspaprikor
Soltorkade tomater
1 liten förpackning iMat havre matlagningsgrädde
Vegansk smältbar ost
Salt & Peppar
Basilika

Gör såhär
Strimla lök, paprika och soltorkade tomater. Stek lätt i en stekpanna med olivolja och tillsätt sedan grädden och låt det koka i 2-3 minuter. Under tiden kan du koka din gnocchi. När grädden kokat klart riv ner ost efter smak, ju mer ost desto krämigare blir det. Hacka ner basilikan och tillsätt din färdiga gnocchi och rör om.

Nu är det bara att servera!


Yesterday I made gnocchi. It was the first time I did it, gnocchi is Italian and can be done in several ways, but the ones we ate was made from potatoes. It tastes like pasta, however …  I made gnocchi with a creamy sauce, it was really super good and Jesper liked it extra …! Please try! 🙂

Creamy gnocchi

Ingredients
1 package gnocchi
1 red onion
2 red peppers
Sun-dried tomatoes
1 small package IMAT oat cream
Vegan meltable cheese
Salt & Pepper
Basil

Do this
Shred the onions, peppers and sundried tomatoes. Fry lightly in a skillet with olive oil, then add the cream and let it cook for 2-3 minutes. Meanwhile, you can boil your gnocchi. When the cream is done boiling, grate some cheese to taste, the more cheese, the creamier it gets. Chop the basil and add your finished gnocchi and stir.
Now just to serve!

LOADING..