#Booty Builder

SER NI MASKINEN ELLER?! Detta är en ny maskin på Gymmet Sthlm som heter ”Booty Builder” och den är verkligen grym! I den här får rumpan verkligen jobba och jag älskar den. Jag har tidigare kämpat med att jag haft en skivstång på höften eller legat i en benspark over magen, och det brukar resultera i blåa höftben. Om man lassar på mycket vikt på en skivstång och lägger sig sådär så får jag åtminstone blåmärken på höftbenen för att stången trycker så hårt och att mina höftben har en tendens att ”åka ut” lite när jag ligger ner sådär. Den här maskinen är riktigt bra på det sättet. :D


PB230217
PB230223

DO YOU SEE THIS MACHINE?! This is a new machine at the gym where I train that is called ”Booty Builder” and it’s really awesome! This forces the butt to really work and I love it. I have previously struggled with having a barbell on the hips or lying in a leg curl over the stomach, and it tends to result in blue hipbones. If I use the weight that I want on the barbell  and then have it on my hips I get bruises on the hip bone to the rod pressing so hard and my hip bones have a tendency to ”go out” a bit when I lie down like that. This machine is really good that way. 😀

PicMonkey Image

Här kör jag med skivstång och i ben curlen. Den nya maskinen är mycket bekvämare helt klart! haha


Here I run with a barbell and the leg curl. The new machine is much more comfortable for sure! haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..